Ekonomisk förvaltare

Stockholm Rekrytering

Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar – och det har vi börjat förändra. Vill du vara med på resan?

Sök rollen Senast 16 juli, 2022

Om tjänsten
Som Ekonomisk förvaltare hos oss ansvarar du för alla frågor som rör bostadsrättsföreningens ekonomi. Med hjälp av vår egna plattform försöker vi automatisera de delar av förvaltningsprocessen som är enkla och på rutin, för att kunna fokusera på proaktivitet och en god kundrelation.

Du kommer bland annat att ansvara för:

 • Ekonomisk rådgivning och stöd till styrelser
 • Redovisning och avstämningar
 • Bokslut och deklarationer
 • Ekonomisk rapportering
 • Låneupphandlingar
 • Ekonomiska analyser
 • Delta under styrelsemöten och stämmor
 • Administrativa uppgifter kopplade till ditt ansvarsområde
 • Utbilda och coacha internt så väl som externt

Vem vi söker
Vi söker dig som är kommunikativ, initiativtagande och med en förmåga att skapa goda relationer. Du vill arbeta i en rådgivande roll där du tar förväntas ta egna initiativ och arbeta lösningsorienterat tillsammans med kunder. Du är prestigelös och tycker om att jobba i grupp, men är samtidigt självgående i ditt arbete.  

Dina tidigare erfarenheter:

 • Relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi.
 • Tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomi/redovisning; erfarenhet från ekonomisk förvaltning inom fastighetsbranschen är meriterande.
 • Erfarenhet av kundansvar och leda dialog med kunder är meriterande.
 • Erfarenhet av redovisningsarbete från ax till limpa.

Om Nabo
Bostaden är den viktigaste och dyraste investeringen vi gör som privatpersoner. Bostäder är också världens största tillgångsslag. Nabo gör det enkelt att engagera sig i sitt boende även om man inte själv är ekonom, jurist och fastighetsingenjör. Varje dag förenklar vi för brf-styrelser, fastighetsägare och de boende så att de får mer tid över till annat.

Nabo är den enda aktören i branschen som utvecklat sin egen plattform för förvaltning av bostäder. Den automatiserar rutinarbete och underlättar vardagen för både kunder och våra egna experter inom förvaltning. För att forma framtidens förvaltning och boendetjänster behöver vi ligga längst fram. Och vi behöver vara modiga och engagerade. På Nabo har du tydliga mål och driver din egen utveckling med stöd av engagerade ledare.

Utöver den personliga utvecklingen hoppas vi att våra dagar tillsammans består av hög trivsel och många skratt. Vårt mål är att tiden på Nabo ska vara din karriärs höjdpunkt.

Om anställningen
Nabo har idag kontor i Stockholm, Uppsala, Malmö och Göteborg. För denna rekrytering söker vi någon med placering i Stockholm eller Uppsala. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där sex månaders provanställning tillämpas.

Har vi väckt ditt intresse?
I den här rekryteringen samarbetar Nabo med EQonomy/Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se och du får då svara på några korta frågor. Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen, därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jonatan Lundberg via jonatan.lundberg@eqonomy.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 16 juli, 2022

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Jonatan Lundberg

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 16 juli, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Ekonomisk förvaltare

Nabo är på en resa för att forma framtidens förvaltning och boendetjänster. Vi ser en bransch som alldeles för länge saknat nya, smarta och digitala lösningar – och det har vi börjat förändra. Vill du vara med på resan?

Uppsala Sista ansökningsdag: 16 juli, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök