Interim CFO

Stockholm

Är du interim CFO och intresserad av nytt uppdrag? Kolla in denna tjänst.

Sök rollen Senast 11 juni, 2022

Nu har vi ett spännande CFO-uppdrag i pipen! Till en av våra kunder i Cleantech branschen söker vi dig som är interim CFO med möjlighet att axla ett nytt uppdrag gärna med start så snart som möjligt. Uppdraget sträcker sig minimum sex månader. Vår kunds kontor är placerat 30 minuter med bil från Stockholm. 

Vi söker en affärsinriktad och operativ CFO för en bred roll där du har ett övergripande ansvar för bolagets ekonomi, budget- och prognosprocess, uppföljning och analys för att stötta och driva verksamheten framåt. Du arbetar nära VD och det team du ansvarar för består av 6 personer. Du fortsätter arbetet med att skapa trygghet, ordning och reda samt skapa en mycket god överblick av bolagets finansiella struktur. Det innebär att utveckla och professionalisera ekonomifunktionen och bygga dess förmåga i syfte att skapa en mer affärsstöttande enhet som bidrar till vår kunds fortsatta tillväxtresa. Det innebär också att utveckla funktionens förmåga att sätta relevanta KPIer för att bli bättre på att följa upp och hitta möjliga avvikelser.

Här söker vi dig som har erfarenhet av och trivs i en analytisk, affärsnära och operativ roll, där du är en nyckelperson i att driva bolaget framåt. Att vara ett naturligt stöd för VD och att bidra till att utveckla hela företaget är en självklar del i uppdraget. Som CFO har du ett gediget affärsintresse och vilja att bidra i såväl den dagliga affären som möjliga förvärv samt har en god förmåga att vara proaktiv, ta ägandeskap och bygga stabilitet.

Den här rollen passar dig som har en stark entreprenöriell anda och tror på styrkan i att arbeta som team. Du har en prestigelös inställning och tackar aldrig nej till att hjälpa andra och hugga i där det behövs. Dessutom har du en stark analytisk förmåga och är vass på att hantera komplexa situationer.

Ditt systemintresse är stort, och du ser det som en naturlig del av rollen att ständigt utveckla bolagets system och löpande processer.

Har vi väckt ditt intresse?

Har du frågor om rollen kontakta Iren Sayar iren.sayar@eqonomy.se. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Sök rollen Senast 11 juni, 2022

Kontakta mig för mer information

Iren Sayar

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 11 juni, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Sommarjobb som ekonomiassistent

Sommaren är snart här och vi söker nu ekonomiassistenter för kommande sommarjobb. Är du i början av din karriär som ekonom eller kanske sommarjobbat några år inom ekonomi vid sidan av dina studier? välkommen med din ansökan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 juni, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Business Controller

Är du en Business Controller som trivs med högt tempo och vill jobba i ett entreprenörsdrivet och familjeägt företag? Är du driven, erfaren och proaktiv? Till Norex International i Göteborg söker vi just nu dig som gillar utmaningar, har rätt mindset och vilja att tillsammans med oss lyfta vår ekonomifunktion till nya nivåer.

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 juni, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök