Ekonomiassistent till McKinsey & Company

Stockholm

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller motsvarande? Är du intresserad av en dynamisk, internationell, professionell och fartfylld ekonomiassistenttjänst är detta tjänsten för dig! Välkommen till en arbetsplats med högt i tak och inspirerande och drivna kollegor.

Sök rollen Senast 30 maj, 2022

McKinsey & Company växer och söker nu ytterligare en kollega till ekonomiavdelningen. Rollen är som ekonomiassistent till huvudkontoret i Stockholm. Du kommer att arbeta tillsammans med dina fem kollegor och tre intern students.

Dina arbetsuppgifter innefattar b.la:

· Bokföring av banktransaktioner

· Månatliga balansavstämningar

· Redovisning av moms

· Bokföring och deklarationer till Skatteverket

· Delaktighet i månadsboksluten

· SCB-rapportering

· Vidarefakturering

· Delaktighet vid budgetprocessen 

· Delaktighet i årsbokslut

· Löpande arkivering

I rollen kommer du att ha mycket kontakt med övrig personal inom företaget och vara en person som de vänder sig till för frågor kring interna riktlinjer och enklare skattefrågor. Då delar av ekonomiavdelningens arbete är outsourcat till Shared Service Centret i Indien så ligger stort fokus på avstämning, kontroll och support. Du kommer även att ha mycket kontakt med dina ekonomikollegor i Stockholm och i Polen.

Kvalifikationer och erfarenhet

Vi söker dig som är ekonom med viljan att utvecklas! Du bör ha läst redovisning, men det är inget krav att du läst vid högskola. Det är meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Vi ser gärna att du har goda datakunskaper och meriterande är om du tidigare arbetat i ett större ekonomisystem och är en van användare av Excel. McKinsey & Company är ett internationellt företag med engelska som koncernspråk och därför krävs att du behärskar engelska i tal och skrift.

Som person är du noggrann, kan arbeta självständigt, initiativrik, lösningsorienterad, engagerad, serviceinriktad och flexibel. Vi söker en social, nyfiken och glad kollega som tycker om att arbeta i ett team med högt tempo mot korta deadlines.

Om McKinsey & Company

McKinsey & Company är ett globalt ledande managementkonsultföretag med verksamhet i mer än 65 länder och 130 städer. I Norden finns vi representerade i Stockholm, Bromma, Göteborg, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn. Vi hjälper företag, organisationer och institutioner att skapa positiva och varaktiga förändringar i deras verksamhet, för att på så sätt skapa en bättre och mer hållbar värld genom strategisk rådgivning, organisationsförändringar och effektivitetsförbättringar. Våra kunder är ledande i de flesta branscher. Läs gärna mer om oss på www.mckinsey.com

Ansökan

I den här processen samarbetar McKinsey & Company med Eqonomy. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se och du får då svara på några korta frågor – vi tar inte emot ansökningar via mejl. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsult Iren Sayar på tfn 073-521 65 53 eller iren.sayar@eqonomy.se

Hjärtligt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 30 maj, 2022

Kontakta mig för mer information

Iren Sayar

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 maj, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Sommarjobb som ekonomiassistent

Sommaren är snart här och vi söker nu ekonomiassistenter för kommande sommarjobb. Är du i början av din karriär som ekonom eller kanske sommarjobbat några år inom ekonomi vid sidan av dina studier? välkommen med din ansökan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 juni, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Business Controller

Är du en Business Controller som trivs med högt tempo och vill jobba i ett entreprenörsdrivet och familjeägt företag? Är du driven, erfaren och proaktiv? Till Norex International i Göteborg söker vi just nu dig som gillar utmaningar, har rätt mindset och vilja att tillsammans med oss lyfta vår ekonomifunktion till nya nivåer.

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 juni, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök