Ekonomiassistent, 2 roller

Stockholm

2 ekonomiassistentroller till väletablerat bolag mitt i centrala Stockholm. Konsultuppdrag som kommer att pågå i minst ett år, heltid.

Sök rollen Senast 30 maj, 2022

Till en av våra uppdragsgivare söker vi just nu två ekonomiassistenter som ska arbeta med både kund- och leverantörsreskontra. Vår uppdragsgivare med säte i centrala Stockholm, är ett väletablerat varumärke och ett av världens ledande inom sin nisch. Vår uppdragsgivare tillämpar ett flexibelt arbetssätt där man kommer arbeta såväl från hemmakontoret som på plats. Tjänsterna ska tillsättas så snart vi hittar rätt personer. Uppdragslängden är minst ett år med möjlighet till förlängning. Arbetstiden är heltid där flexibla tider och frihet under ansvar tillämpas. Då tjänsterna gärna får starta innan sommarperioden vill vi flagga för att du kommer att ges möjlighet till semester om så önskas.

Då vår uppdragsgivare ska implementera ett nytt ekonomisystem ser de nu ett behov av att hyra in två ekonomiassistenter till avdelningen som kan komma in och hjälpa till med hela flödet på både kund- och leverantörsreskontran. I rollen kommer du att ha ett brett kontaktnätverk och ges möjlighet att lösa fakturarelaterade problem. I gruppen arbetar idag 10 personer och du kommer att rapportera till bolagets reskontrachef.

För detta uppdrag är vi på jakt efter dig som arbetat som ekonomiassistent tidigare. Du har erfarenhet av reskontran och kan din debet och kredit. Som person är du serviceinriktad och noggrann. Då mycket av kontakten med bolagets interna medarbetare sker via ett ärendehanteringssystem är det viktigt att du har en god kommunikativ förmåga.

Hoppas att vi väckt ditt intresse och att du nu känner dig intresserad av att visa intresse för tjänsten. Du får gärna ringa mig Iren Sayar om du har några frågor om tjänsten, jag nås på tfn 073-521 65 53.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Sök idag!

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.

Varmt välkommen att söka!

Sök rollen Senast 30 maj, 2022

Kontakta mig för mer information

Iren Sayar

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 maj, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Sommarjobb som ekonomiassistent

Sommaren är snart här och vi söker nu ekonomiassistenter för kommande sommarjobb. Är du i början av din karriär som ekonom eller kanske sommarjobbat några år inom ekonomi vid sidan av dina studier? välkommen med din ansökan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 juni, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Business Controller

Är du en Business Controller som trivs med högt tempo och vill jobba i ett entreprenörsdrivet och familjeägt företag? Är du driven, erfaren och proaktiv? Till Norex International i Göteborg söker vi just nu dig som gillar utmaningar, har rätt mindset och vilja att tillsammans med oss lyfta vår ekonomifunktion till nya nivåer.

Göteborg Sista ansökningsdag: 9 juni, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök