Cookie Settings Our site uses cookies in order for the site to function properly and for your user experience to be even better. You can read more about them use and control their settings.
Skip to content

Utbildare

Stockholm
Ansök senast 10 Oct 2022
Är du en passionerad ekonom med erfarenhet inom bank? Är du pedagogisk och vill utvecklas i en roll där du på ett glädjefyllt sätt får vara med och utbilda och utveckla andra? Just nu söker Bonanza Education en Utbildare som vill vara med på deras fortsatta framgångsresa.

Om rollen
I rollen som Utbildare hos Bonanza Education kommer du genomföra kundutbildningar i linje med Bonanzas väl beprövade koncept. Du kommer vara placerad på kontoret i Stockholm med Sverige som primär arbetsplats. Då Bonanzas marknad är global kommer tjänsten att innefatta resor främst i Sverige och Norden men även till bland annat USA.

I rollen kommer du dessutom att:

  • Förbereda och genomföra utbildningar, både digitalt och i klassrum
  • Anpassa och utveckla utbildningslösningar till Bonanzas kunder
  • Driva försäljning och utveckla nära affärsrelationer med både befintliga och nya kunder
  • Resa i tjänsten (körkort är ett krav)

För att lyckas i rollen
För att bli framgångsrik i rollen är du social och har en god förmåga att kommunicera, har pedagogiska erfarenheter, är resultatorienterad och affärsmässig. Du vill engagera och inspirera andra människor samtidigt som du drivs av resultat och utsatta mål.

Vem söker vi?
Vi tror att du är civilekonom eller motsvarande samt har ett antal års erfarenhet som ekonom, gärna inom redovisning. Eftersom ett prioriterat kundsegment är bank ser vi gärna att du har erfarenhet från bank och finans sedan tidigare. Du har en god pedagogisk förmåga, har erfarenhet av utbildningssituationen samt även förmågan att driva projekt, utveckla kundrelationer och skapa nya affärsmöjligheter.

Som person tror vi att du är positiv, orädd, affärsmässig och brinner för att se andra människor utvecklas. Du inger förtroende och är en person med affärssinne som vill kliva in i en passionerad, entreprenöriell företagskultur där det krävs eget driv och ansvar samtidigt som du har ett nära samarbete med ägare och Vd.

Vill du veta mer om tjänsten?
I denna rekrytering samarbetar Bonanza Education med EQonomy/Wise Professionals. Om du har frågor om rollen får du gärna kontakta Anna Beltrami (anna.beltrami@eqonomy.se). Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 10 oktober. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer om Bonanza Education – The Visual Language of Finance.
Bonanza har sedan 1991 försett företag och organisationer med ett unikt alternativ till traditionell ekonomiutbildning. Att lära sig ekonomi för sakens skull är sällan våra kunders huvudsakliga mål. Snarare ser man ekonomiskt kunnande som en strategisk fråga och ett sätt att skapa värde.

Efter att ha genomfört utbildningar i över 45 länder på 5 kontinenter för över 1 000 000 deltagare får vår metod idag betraktas som synnerligen väl beprövad. Människor över hela världen, har i stort sett samma inställning till finans och ekonomi. Det är på samma gång fantastiskt och betryggande att inse att vi är något stort på spåren.

Bonanza är ett privatägt företag med huvudkontor i Stockholm. Vi har även kontor i Columbus (OH) och i San José (CA) i USA och finns representerade i Australien, Danmark, Finland och Norge.

Läs mer på 

www.bonanza.se

Liknande jobb