Redovisningskonsult 3 dagar i veckan

Stockholm

Är du en erfaren redovisningskonsult som gärna vill axla ett långt uppdrag som ekonom hos en av våra kunder ca 3 dagar i veckan? Kolla in denna tjänst!

Sök rollen Senast 5 februari, 2022

Uppdraget startar gärna så snart som möjligt och löper tillsvidare. Vår kund är i musikbranschen och har sitt kontor i centrala Stockholm. I rollen ingår att arbeta med hela flödet inom redovisningsområdet från reskontra till årsbokslut inklusive lönehantering. Du kommer att arbeta självständigt med ekonomin för det svenska bolaget och rapportera till Head of Finance i Schweiz.

Arbetsuppgifter:

– Leverantörsreskontrahantering

– Månatlig fakturering

– Löpande bokföring

– Rapportering till huvudkontoret i Schweiz

– Månadsbokslut

– Kontakt med revisorerna

– Lönehantering för ca 55 – 70 medarbetare i Fortnox

– Årsredovisning

För detta uppdrag söker vi dig som är helt trygg med redovisningens alla delar. Kanske har du tidigare arbetat på redovisningsbyrå och eller så har du arbetat i en liknande roll på ett mindre bolag. Du bör kunna engelska flytande i tal och skrift.

Placering: Östermalm i Stockholm. Möjlighet till arbete från hemmakontoret finns.

Vi hoppas att denna annons väckt ditt intresse och att du vill söka tjänsten. Har du frågor om tjänsten är du hjärtligt välkommen att kontakta mig Iren Sayar på tfn 073-521 65 53 eller på iren.sayar@wise.se. Vi välkomnar både dig med F-skatt samt dig som önskar att bli anställd av oss på EQonomy.

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Sök rollen Senast 5 februari, 2022

Kontakta mig för mer information

Iren Sayar

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 5 februari, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 januari, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök