Ekonomiadministratör

Stockholm

Är du en duktig administratör med goda kunskaper i Excel som dessutom har grundläggande ekonomikunskaper? Kolla in denna tjänst!

Sök rollen Senast 30 januari, 2022

Till en av våra kunder som är ett bokförlag söker vid dig som är intresserad av att axla en roll som ekonomiadministratör där din huvudsakliga arbetsuppgift blir att hantera bolagets royaltyfrågor. Tjänsten får gärna starta så snart som möjlighet och löper minst i sex månader, heltid. För rätt person finns möjlighet till en fastanställning hos vår uppdragsgivare. De första månaderna kommer du att vara anställd som ekonomikonsult via oss på EQonomy.

Arbetsuppgifter:

  • Hantera förskottsbetalningar av royalty
  • Beräkna royalty och bokkostnader månadsvis
  • Mata in royaltydata i royaltyhanteringssystemet
  • Betalningar och avstämningar
  • Uppföljning av royaltykostnader för respektive marknad

För denna roll söker vi dig som är en positiv lagspelare som trivs att arbeta i en internationell miljö. Du är en duktig administratör som är en fena på Excel med grundläggande förståelse för redovisning och bokföring. Vidare ser vi gärna att du tar en aktiv roll i att hålla dig uppdaterad om nya regler och föreskrifter inom ditt område. Med ett analytiskt tankesätt och förmågan att hantera stora datamängder är du rätt person för jobbet!

Vår kund har sitt kontor i centrala Stockholm och erbjuder en vänlig, snabbrörlig och entreprenöriell miljö där nya idéer och kreativitet välkomnas.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Sök idag!

Har du frågor om rollen kontakta Iren Sayar på iren.sayar@wise. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Sök rollen Senast 30 januari, 2022

Kontakta mig för mer information

Iren Sayar

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 januari, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 januari, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök