Produktspecialist inom redovisning till Hogia

Göteborg Rekrytering

Har du kompetens inom redovisning och intresse för system? Är du dessutom en teamplayer och vill vara med och utveckla? Då kanske rollen som Produktspecialist är något för dig!

Sök rollen Senast 29 januari, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Föräldralön
 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal
 • Personalrabatt
 • Privat sjukförsäkring

Produktspecialist – en drömtjänst för dig som vill kombinera redovisning med system!

Hogia Redovisning & Revision AB är en etablerad programleverantör på marknaden och erbjuder kompletta lösningar anpassade för byråer och företag och organisationer som centraliserar sina administrativa funktioner i ett så kallat Shared Service Center (SSC). Hogia verkar inom lön, HR, ekonomi, redovisning, revision och skatt. Utvecklingen av programmen sker i nära samarbete med såväl Hogias kunder som branschorganisationer. Hogia Redovisning & Revision ligger i framkant när det gäller nytänkande, flexibilitet och anpassningar till förändringar i lagar, rekommendationer och regelverk.

Som Produktspecialist kommer du att tillhöra en konsultgrupp av experter inom området, redovisning, revision, skatt och analyser, gruppen består idag av 10 personer. Gruppen arbetar med produktutveckling, extern konsultation, säljstöd, supportstöd. Tyngden i arbetet ligger på produktutvecklingen och att vara uppdaterad om lagar och regler inom redovisning. Rollen innefattar konsultation kring produkter och processer för bokslut, koncern- och årsredovisning. Rollen är placerad på huvudkontoret i Stenungsund.

För att vara lyckosam och trivas i denna roll är det viktigt att det finns ett intresse för redovisningsprocesser, lagar och regler inom området. Detta i kombination med systemintresse är viktigt i rollen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av

 • Produktutveckling
 • Vara uppdaterad inom redovisningslagar/regler
 • Intern/extern utbildning
 • Säljstöd
 • Support

Vem är du?

För att passa in i rollen är du en teamspelande person med god kompetens inom redovisning. Du är en ambassadör för gruppen redovisning och med god kommunikativa förmåga. Du är noggrann, strukturerad och trygg i dig själv. Du är en initiativtagare med god problemlösningsförmåga.

Du har vidare en akademisk examen förslagsvis inom ekonomi eller motsvarande och har flera års erfarenhet av redovisning/revision. Du har goda kunskaper i Excel och känner dig trygg i IT-miljöer. Har erfarenhet av att arbeta på byrå då detta är meriterande.

Om Hogia

Hogia utvecklar, säljer och supportar programvaror och IT-system för företag som effektivt vill fokusera på sina verksamheter i stället för krånglig och tidsödande administration. Vi erbjuder allt från mindre löne- och bokföringsprogram för småföretagaren till kompletta, branschspecifika IT-lösningar och -system för exempelvis kollektivtrafik, åkerier, revisionsbyråer, fastighetsbolag och butikskedjor. I Hogiagruppen finns 30 operativa bolag, som vart och ett verkar inom ett väl definierat verksamhetsområde. Vår organisationsform bygger uttalat på småskalighet och entreprenörsanda. Företagskulturen skapar engagerade medarbetare. Tillsammans ger vi våra kunder de bästa tänkbara affärslösningarna. Hogia startade sin verksamhet 1980 i Stenungsund. I dag har den familjeägda koncernen kontor i Norden och Storbritannien och 650 medarbetare.

Mer information om Hogia finns att läsa här.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Hogia med EQonomy/Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se och du får då svara på några korta frågor – vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 29 januari, 2022

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Andreas Larsson

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 januari, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 januari, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök