Ekonomiassistent inom leverantörsreskontra

Stockholm

Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra. Uppdraget startar omgående och pågår under ca 4-6 månader. I rollen kommer du arbeta med hela processen inom leverantörsreskontra samt stötta teamet med bland annat utredningsarbete, gruppen består idag av 10 personer.

Sök rollen Senast 13 december, 2021

Driven ekonomiassistent inom leverantörsreskontra till internationellt konsultföretag

Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra. Uppdraget startar omgående och pågår under ca 4-6 månader. I rollen kommer du arbeta med hela processen inom leverantörsreskontra samt stötta teamet med bland annat utredningsarbete, gruppen består idag av 10 personer.

Arbetsuppgifter

·        Ankomstregistrering

·        Kontering

·        Utredningsarbete

·        Analys

·        Attestflöde

·        Arbete i systemet

·        Förekommande ad hoc-uppgifter

Kvalifikationer och erfarenheter

Vi söker dig som har 2-4 års erfarenhet av liknande arbete sen tidigare och känner dig trygg i din roll som ekonomiassistent. Du ska tidigare ha arbetat på ett större bolag i ett workflow system med stora transaktioner.

Som person är du lugn, noggrann och strukturerad samt sprider en god stämning kring dig. Du trivs med ett högt tempo och gillar att få saker gjort. Du är snabblärd och kan snabbt anpassa dig till nya miljöer och uppgifter, samt att du har ett strukturerat arbetssätt. Bolaget har nyligen bytt affärssystem och därmed förekommer en del utredningsarbete.

Placering: Centrala Stockholm

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Sök idag!

Har du frågor om rollen kontakta Iren Sayar Iren.sayar@wise eller Shadi Mårtensson Shadi.Martensson@wise.se . För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Sök rollen Senast 13 december, 2021

Kontakta mig för mer information

Shadi Mårtensson

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 13 december, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Redovisningschef till välkänt bolag i Norrort

Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag på 6 månader som redovisningschef till ett marknadsledande bolag inom värdehantering. Vill du vara med på en spännande resa där din roll har stor betydelse för organisationens utveckling? Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 december, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Controller till Karlastaden Utveckling AB

Karlastaden Utveckling AB som är en del av Serneke Invest står inför en kraftig utveckling av verksamheten i och med att den nya stadsdelen Karlastaden växer fram. Därför söker vi nu en skarp och nytänkande Controller att vara delaktig i denna utveckling kopplat till Karlastaden. Är du redo att kavla upp ärmarna och kliva in i detta spännande och fartfyllda uppdrag? Läs då vidare och sök!

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Junior analytisk controller till PwC!

Har du ett stort intresse för både människor och siffror? Är du dessutom lösningsorienterad, analytisk och vill vara med och bidra till att skapa förtroende och hitta de bästa vägarna framåt? Då kan tjänsten som Operations Controller på PwC vara rätt för dig!

Lund Sista ansökningsdag: 5 december, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök