Är du ekonom som vill utvecklas?

Stockholm Rekrytering

Är du ekonom som vill utvecklas inom rekrytering? Vill du i stället för bokslut hjälpa kunder att hitta sin nästa ekonom? Vill du bli en fena på kompetensbaserad rekrytering och arbeta konsultativt med tillsättningar inom ekonomi? Bidra med din kunskap inom ekonomi så lära vi dig allt du behöver (och lite till) inom hantverket rekrytering!

Sök rollen Senast 4 december, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Mitt namn är Malin Lindeen och jag är affärsområdeschef på EQonomy. EQonomy är ett affärsområde inom Wise Professionals och vi jobbar med rekrytering och konsultlösningar av chefer och specialister inom ekonomi.

EQonomy står för kvalitet och långsiktiga relationer med våra kunder, kandidater och konsulter. Vi är på en galet spännande resa på en marknad som håller ett mycket högt tempo och vi behöver bli fler. Min filosof bygger på att varje individ hos oss kommer vara avgörande för den rörelsen vi vill skapa. För att nå vår ambition behöver vi nu dig. Du kommer att bli en viktig nyckelspelare där du förväntas bidra med både din kompetens och få vara med och forma hur vår framtid ser ut!

Om tjänsten
I den här rollen kommer du att arbeta specialiserat med rekrytering av ekonomer. För oss handlar rekrytering om rätt person, på rätt plats, vid rätt tillfälle. Kvalitet är vårt ledord och vi sätter alltid kund- och kandidatupplevelse först. Med vår expertis skräddarsyr vi lösningar utifrån våra kunders behov. Vi coachar kunden för bästa effekt vid varje enskild rekrytering och projektleder konsultativt för en kund- och kandidatupplevelse i världsklass.

Rollen som Rekryteringskonsult kräver en strukturerad projektledare som tar ansvar för hela rekryteringsprocessen. Att vara rådgivande är en självklar del för dig och du tycker både det är roligt och berikande att få ta stort ansvar. Det är en härlig mix av affärer och människor – jobbet som Rekryteringskonsult är helt klart fantastiskt roligt!

Vem är du?
Till denna roll ser vi gärna att du har gedigen erfarenhet inom ekonomi och ledarskap i någon form. Kanske har du rekryterat själv som chef? Du är van att driva projekt och har en god kommunikationsstil både i tal och skrift. Att du precis som vi vill ha kul på jobbet och dela med dig av din kunskap till kollegor och ditt nätverk är en självklarhet. Du delar vår passion för människor och affären helt enkelt!

Passar vi dig?
Vill du vara med på resan att utmana rekryteringsbranschen tillsammans med oss? Att bli en ”Wisare” innebär att jobba med ett gäng modiga, proffsiga och nyfikna kollegor. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss. Alla som jobbar här är konsulter och specialister inom sitt eget område, vi är idag över 60 kollegor och 270 uthyrda konsulter. Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Vill du lära dig mer om oss, kolla in eqonomy.se, wise.se och wisegroup.se

Fortsatt intresserad?
Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se där du får svara på några frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen maila mig Malin Lindeen på malin.lindeen@wise.se

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 4 december, 2021

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Christina Norin-Söderström

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 4 december, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Redovisningschef till välkänt bolag i Norrort

Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag på 6 månader som redovisningschef till ett marknadsledande bolag inom värdehantering. Vill du vara med på en spännande resa där din roll har stor betydelse för organisationens utveckling? Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 december, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Controller till Karlastaden Utveckling AB

Karlastaden Utveckling AB som är en del av Serneke Invest står inför en kraftig utveckling av verksamheten i och med att den nya stadsdelen Karlastaden växer fram. Därför söker vi nu en skarp och nytänkande Controller att vara delaktig i denna utveckling kopplat till Karlastaden. Är du redo att kavla upp ärmarna och kliva in i detta spännande och fartfyllda uppdrag? Läs då vidare och sök!

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Junior analytisk controller till PwC!

Har du ett stort intresse för både människor och siffror? Är du dessutom lösningsorienterad, analytisk och vill vara med och bidra till att skapa förtroende och hitta de bästa vägarna framåt? Då kan tjänsten som Operations Controller på PwC vara rätt för dig!

Lund Sista ansökningsdag: 5 december, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök