Talent Acquisition Specialist med inriktning ekonomi/finans

Stockholm Rekrytering

Vill du vara med på en spännande resa och bli en del av vårt härliga gäng? EQonomy befinner på en otroligt spännande utvecklingsresa, vår ambition är att bli den mest erkända och rekommenderade partnern inom rekrytering och konsultlösningar för chefer och specialister inom ekonomi.

Sök rollen Senast 16 december, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Om tjänsten
Vi söker nu dig som vill bidra till EQonomys fortsatta attraktionskraft mot kandidatmarknaden. I rollen som Talent Acquisition Specialist ansvarar du för uppbyggnaden av vårt kandidatnätverk och du kommer att vara en viktig del inom EQonomy, där du ansvarar för att attrahera, kvalitetssäkra och presentera kandidater utifrån våra kunders behov och önskemål. I din roll arbetar du med hela kandidatprocessen från annonsering, search och urval till intervjuer och kandidatpresentationer. Du äger helt enkelt vår kandidatförsörjning och det är därför viktigt att du gillar att nätverka och arbeta aktivt med att skapa långsiktiga relationer.

I rollen som Talent Acquisition Specialist kommer du att få arbeta med de roligaste delarna av rekrytering, Sourcing! Hos oss är den ena dagen inte den andra lik, men för att du ska få en känsla av vad du söker till kan en vanlig dag bjuda på detta; 2-3 intervjuer, kravprofilsmöte med kund, skriva och publicera annons, skriva kandidatpresentationer och ansvara för referenstagning samt search och relationsbyggande i olika verktyg. Du kommer även att vara delaktig i att ansvara för planering och genomförande av externa och interna kandidat- och kundevent.

Vem är du?
Din roll är viktig i vår process då du ser till att hålla en kandidatupplevelse i världsklass och samtidigt sprider både vårt och våra kunders Employer Brand. Därför tror vi att du är en driven och innovativ person som älskar att skapa nya relationer. Du tycker om att ha roligt på jobbet, vill prova nya saker, växa och utvecklas. För att passa in i vårt team delar du vårt intresse för affärer. Ditt arbetssätt genomsyras av kvalitet och personligt engagemang. Du söker ett sammanhang där du får utmana dig själv och andra, likväl en kultur där hållbar tillväxt och utveckling är vägen framåt. För att lyckas i rollen har du troligtvis universitetsutbildning och har tidigare erfarenhet från roller där du arbetat med service/kundinriktat. Har du dessutom kunskap/förståelse för de roller vi tillsätter inom ekonomi är det ett extra plus.

Om oss
Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss. Alla som jobbar här är konsulter och specialister inom sitt eget område, vi är idag över 60 kollegor och 250 uthyrda konsulter. För oss handlar rekrytering om rätt person, på rätt plats, vid rätt tillfälle. Kvalitet är vårt ledord och vi sätter alltid kund- och kandidatupplevelse först. Med vår expertis skräddarsyr vi lösningar utifrån våra kunders behov. Vi coachar kunden för bästa effekt vid varje enskild rekrytering och projektleder konsultativt för en kund- och kandidatupplevelse i världsklass. Vi ingår i koncernen Wise Group som är noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Här arbetar Ca 750 personer fördelat på olika specialistbolag inom rekrytering, konsultuthyrning och HR tjänster. Här kommer du vara del av en härlig, öppen och välkomnande gemenskap och en kultur som är leder till inspiration och utveckling.

Några ord från din blivande chef
Mitt namn är Malin Lindeen och jag är affärsområdeschef på EQonomy. Vi jobbar med ett varumärke som står för kvalitet och långsiktiga relationer med våra kunder, kandidater och konsulter. Vi är på en spännande resa på en marknad som håller ett mycket högt tempo och vi behöver bli fler. Min filosofi bygger på att varje individ hos oss kommer vara avgörande för den rörelsen vi vill skapa. För att nå vår ambition behöver vi nu dig. Du kommer att bli en viktig nyckelspelare där du förväntas bidra med både din kompetens och få vara med och forma hur vår framtid ser ut!

Fortsatt intresserad?
Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Du söker enkelt med ditt CV på eqonomy.se där du får svara på några frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och notera att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen maila mig Christina Norin på christina.norin@wise.se

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 16 december, 2021

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Andreas Larsson

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 16 december, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Redovisningschef till välkänt bolag i Norrort

Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag på 6 månader som redovisningschef till ett marknadsledande bolag inom värdehantering. Vill du vara med på en spännande resa där din roll har stor betydelse för organisationens utveckling? Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 26 december, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Controller till Karlastaden Utveckling AB

Karlastaden Utveckling AB som är en del av Serneke Invest står inför en kraftig utveckling av verksamheten i och med att den nya stadsdelen Karlastaden växer fram. Därför söker vi nu en skarp och nytänkande Controller att vara delaktig i denna utveckling kopplat till Karlastaden. Är du redo att kavla upp ärmarna och kliva in i detta spännande och fartfyllda uppdrag? Läs då vidare och sök!

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Junior analytisk controller till PwC!

Har du ett stort intresse för både människor och siffror? Är du dessutom lösningsorienterad, analytisk och vill vara med och bidra till att skapa förtroende och hitta de bästa vägarna framåt? Då kan tjänsten som Operations Controller på PwC vara rätt för dig!

Lund Sista ansökningsdag: 5 december, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök