Redovisningsassistent till Debe Flow Group

Stockholm Rekrytering

DeBe Flow Group växer och vi söker nu en redovisningsassistent med intresse för en bredare ekonomiroll på ett spännande tillväxtbolag.

Sök rollen Senast 29 januari, 2022

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Vi söker en Redovisningsassistent som vill arbeta brett och nära verksamheten. Du blir en del av en mindre och prestigelös arbetsgrupp som samarbetar tätt ihop med alla dotterbolag i koncernen. Vi sitter just nu Sundbyberg men kommer att flytta till södra sidan Stockholm efter årsskiftet. Du rapporterar direkt till redovisningschefen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir

  • Kund- och leverantöreskontra
  • Kontoavstämningar
  • Löpande redovisning
  • Skatt och moms
  • Delaktig i lagerredovisning och bokslut

I takt med att vi växer kan fler intressanta och mer komplexa arbetsuppgifter läggas till i rollen.

Din profil

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot redovisning. Du har minst ett par års praktiskt erfarenhet inom ekonomi som exempelvis ekonomiassistent eller redovisningsassistent och vill ta nästa steg mot en bredare roll inom redovisning. Du brinner för att arbeta med siffror och ser detta som en fin möjlighet till fortsatt utveckling. Vidare har du en god systemvana och det är meriterande med erfarenhet av lagerredovisning, K3 och bokslut.

Som person ser vi gärna att du är noggrann och strukturerad. Vi vill gärna hitta dig som är kommunikativ, öppen och naturligt tar ett stort ansvar. Du är mån om att följa deadlines, trivs med att jobba brett och ställer dig positiv till förändringar och tillväxt. För att passa in på Debe ser vi gärna att du är nyfiken, gillar att bidra och utvecklas och har ambitionen att växa med företaget.

Om Debe Flow Group

Vi på Debe Flow Group är en komplett leverantör av svensktillverkad utrustning för vattenförsörjning, geoenergi, vattenrening samt styr-och reglerteknik för vattenburna värmesystem.

Vi är ett härligt gäng som arbetar på företaget för att förse kunden med rätt produkter och snabba leveranser. Vårt ledord Prestigelöshet genomsyrar vår verksamhet och vi hjälps åt när och där det behövs.

Sedan 2008 ägs bolaget av Pomonagruppen som är en industriell långsiktig ägare med ett tydligt fokus på att utveckla bolaget då de identifierat en stor potential. Vi har också förvärvat flera bolag med spetskompetens inom sina respektive områden. I samband med de strategiska förvärven har koncernen vuxit från ca 10 medarbetare till dagens cirka 100 anställda med verksamhet i Stockholm, Borås, Örebro, Ulricehamn samt i Finland, Norge, Tyskland och Polen. Läs mer om Debe Pumpar här.

Nyfiken på att veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Debe Flow Group med EQonomy/Wise Professionals. Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV och får då svara på några korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se. Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här).

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 29 januari, 2022

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Andreas Larsson

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 januari, 2022

Sök rollen

Fler lediga jobb

Ekonomichef till Dematek AB

Vill du vara med och driva och utveckla Demateks ekonomifunktion? Är du en problemlösare som vill arbeta hos Sveriges mest kompletta leverantör av lyftutrustningar? Sök då tjänsten som Ekonomichef på Dematek!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 januari, 2022 Tipsa en vän

Läs mer & ansök