Långt uppdrag som logistiker/planerare till stor kund i Centrala Malmö!

Malmö

Just nu söker vi en erfaren planerare/logistiker till en av våra stora kunder i centrala Malmö.
Start så snart som möjligt och ca 4-6 månader med chans till förlängning/överrekrytering.

Sök rollen Senast 27 september, 2021

Uppdraget:
Vår kund sitter i centrala Malmö och behöver nu täcka upp för en föräldraledighet i teamet till deras planingsavdelning där du kommer sitta som spindeln i nätet för att optimera Inköp och Logistik ut till slutkund. Du är van vid att jobba med prognoser för produktionscyklar och för att aktivt jobba mot att optimera dessa.

Övriga arbetsuppgifter:

  • Ansvar för att optimera varuflödet
  • Planera produktion och utleverans för att nå uppsatta mål såsom leveransprecision och kapitalbindning
  • Utarbeta prognoser löpande för produktion, inköp och försäljning
  • Säkra leveranser och optimera dessa
  • Van att ta kontakt med leverantörer för att säkerställa produktion

Din bakgrund och erfarenhet
Vi söker dig som har en högre utbildning inom ekonomi eller logistik. Du har generellt goda systemkunskaper, meriterande är om du kan M3 (Movex), eller har tidigare erfarenhet av att arbeta i planeringssystem. Du är van att arbeta dagligen i Excel och Officepaketet, vilket du behärskar väl.

Som person är du professionell och redo att bidra med din kompetens och erfarenhet för att hjälpa vår kund, samtidigt som du vågar utmana dig själv för att utvecklas. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya organisatoriska strukturer, roller och arbetsuppgifter och du drivs av att arbeta självständigt. Du arbetar proaktivt och lösningsfokuserat och planerar och organiserar ditt arbete väl. Som person är du positiv, tillmötesgående och har ett prestigelöst sätt.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta konsultchef Johanna Treschow (johanna.treschow@wise.se) du har några frågor. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök rollen Senast 27 september, 2021

Kontakta mig för mer information

Johanna Treschow

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 27 september, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Senior Redovisningsspecialist till Tobii AB

Är du senior i redovisning och vill fortsätta utvecklas inom hantverket? Eller är du Redovisningschef och vill lämna ledarskapet och den löpande redovisningen och i stället arbeta med redovisning som specialist inom särskilda områden samt i projektform? Alldeles oavsett har vi tjänsten för dig som vill jobba affärsnära och fortsätta utvecklas inom redovisning i ett spännande bolag som är världsledande inom eye-tracking.

Täby Sista ansökningsdag: 25 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Interim redovisningskonsult med start omgående

En av våra kunder, med kontor på Södermalm i Stockholm har precis tagit hem redovisningen från redovisningsbyrån och önskar nu ta in en interim redovisningskonsult som hjälper dem att sätta rutinerna och processerna på plats. Denna konsult får gärna börja så snart som möjligt. Arbetet får med fördel skötas på kontoret men kan också ske ca två dagar i veckan från hemmakontoret. Omfattningen är heltid och uppdraget förväntas pågå tom den 31 januari.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 oktober, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök