Interim redovisningskonsult med start omgående

Stockholm

En av våra kunder, med kontor på Södermalm i Stockholm har precis tagit hem redovisningen från redovisningsbyrån och önskar nu ta in en interim redovisningskonsult som hjälper dem att sätta rutinerna och processerna på plats. Denna konsult får gärna börja så snart som möjligt. Arbetet får med fördel skötas på kontoret men kan också ske ca två dagar i veckan från hemmakontoret. Omfattningen är heltid och uppdraget förväntas pågå tom den 31 januari.

Sök rollen Senast 2 oktober, 2021

I rollen ingår utöver att hjälpa redovisningschefen att komma på plats med rutinerna att arbeta hands on med redovisningsarbetet. Vi söker dig som är en erfaren redovisningsekonom/konsult som arbetat brett med hela flödet på en ekonomiavdelning från reskontra till årsbokslut.

För detta uppdrag välkomnar vi gärna dig med F-skatt men också dig som önskar ta anställning via oss.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Sök idag!

Har du frågor om rollen kontakta gärna mig Iren Sayar iren.sayar@wise.se. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Sök rollen Senast 2 oktober, 2021

Kontakta mig för mer information

Iren Sayar

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2 oktober, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Senior Redovisningsspecialist till Tobii AB

Är du senior i redovisning och vill fortsätta utvecklas inom hantverket? Eller är du Redovisningschef och vill lämna ledarskapet och den löpande redovisningen och i stället arbeta med redovisning som specialist inom särskilda områden samt i projektform? Alldeles oavsett har vi tjänsten för dig som vill jobba affärsnära och fortsätta utvecklas inom redovisning i ett spännande bolag som är världsledande inom eye-tracking.

Täby Sista ansökningsdag: 25 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök