Interim Redovisningschef till internationellt produktionsbolag

Stockholm Konsultuppdrag

Vi hjälper just nu en av våra kunder att rekrytera deras nya Head of Finance. Under rekryteringstiden önskar de anlita dig som är interim Redovisningschef med start så snart som möjligt i minst sex månader. Vår kund är ett internationellt produktionsbolag som omsätter närmare 1,5 miljard SEK. Du rapporterar till bolagets CFO.

Sök rollen Senast 25 september, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Karriärmöjligheter

Som Redovisningschef ansvarar du och avdelningen för all ekonomisk hantering av samtliga svenska legala bolag varav ett är ett produktionsbolag. Ekonomiavdelningen består idag av sex personer varav fyra kollegor arbetar främst med kund- och leverantörsreskontran och två främst med redovisning/bokslut.

I arbetsuppgifterna ingår:

  • Personalansvar, leda och ansvara för löpande arbete på avdelningen
  • Övergripande ansvar för månads- och årsbokslut
  • Ansvarig för bokslutsprocessen inkl. rapportering till koncernen
  • Leda arbetet med finansiella prognoser och budget för de svenska bolagen
  • Upprätta årsredovisning och inkomstdeklaration
  • Ansvara för den externa revisionsprocessen
  • Proaktivt arbeta för att redovisningen ska stödja och följa hela verksamheten
  • Vara specialist i redovisningsfrågor och proaktivt följa förändringar i lagar och praxis
  • Tydliggöra och skapa förståelse i organisationen för redovisning och rapportering samt stödja verksamheterna i bolagen i olika frågeställning av ekonomisk karaktär.

Vi söker

Vi söker dig med 5 – 10 års relevant arbetslivserfarenhet av redovisning. Vi ser att du har tidigare erfarenhet av personalledning. Du har stor redovisningskunskap med erfarenhet av det svenska redovisningsregelverket (K3) samt erfarenhet av att arbeta i affärssystem, gärna Monitor. Vidare har du erfarenhet av lagerredovisning och gärna erfarenhet från tillverkande bolag. I arbetet ingår internationella kontakter och du kommunicerar därför obehindrat på engelska i både tal och skrift.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Sök idag!

Har du frågor om rollen kontakta gärna mig Iren Sayar iren.sayar@wise.se. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Sök rollen Senast 25 september, 2021

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Iren Sayar

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 25 september, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Senior Redovisningsspecialist till Tobii AB

Är du senior i redovisning och vill fortsätta utvecklas inom hantverket? Eller är du Redovisningschef och vill lämna ledarskapet och den löpande redovisningen och i stället arbeta med redovisning som specialist inom särskilda områden samt i projektform? Alldeles oavsett har vi tjänsten för dig som vill jobba affärsnära och fortsätta utvecklas inom redovisning i ett spännande bolag som är världsledande inom eye-tracking.

Täby Sista ansökningsdag: 25 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök