Junior redovisningsekonom

Stockholm Konsultuppdrag

Till en av våra kunder i Stockholm city söker vi dig som vill arbeta i en organisation med ett högre syfte samtidigt som du får arbeta mångsidigt med ekonomi och administration i rollen som junior redovisningsekonom. Vår kund är en ideell organisation som brinner för barn.

Sök rollen Senast 2 oktober, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Inledningsvis blir du anställd av oss på EQonomy och uthyrd som konsult i sex månader under provanställningen. Efter provanställning finns möjlighet att erbjudas anställning hos vår kund som ser långsiktigt på rollen. Arbetstiden är heltid.

I rollen som junior redovisningsekonom kommer du ansvara för sex lokalföreningars löpande redovisning, vilket inkluderar:

· Hantering av inkommande leverantörsfakturor och utlägg samt administrera utbetalningar

· Löpande bokföring av banktransaktioner

· Hantera styrelsearvoden och även andra arvoden inklusive beräkna sociala avgifter och skatt, upprätta lönespecifikationer och genomföra utbetalningar samt upprätta och lämna in arbetsgivardeklarationer

· Upprätta månatlig balansavstämning

· Upprätta månatlig resultatrapport

· Sammanställa följebrev samt ombesörja utskick av ekonomiska rapporter till styrelserna

· Vara delaktig i bokslutsarbete och upprättande av årsredovisningar

Om dig

Till den här rollen söker vi dig som är på väg upp i karriären. Du har tidigare arbetat med ekonomi, kanske i rollen som ekonomiassistent och vill nu vidareutvecklas och arbeta mer med redovisning. Vi tror också att du brinner för att arbeta administrativt, att du är skicklig i Excel och tar snabbt till dig nya arbetssätt, rutiner och system samt är driven i att utveckla och effektivisera befintliga rutiner.

Som person tror vi att du är serviceinriktad, noggrann har förmågan att knyta kontakter samt initiativtagande och kan självständigt söka upp den information du behöver.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Sök idag!
Har du frågor om rollen kontakta Iren Sayar iren.sayar@wise.se eller Christina Norin-Söderström christina.norin-soderstrom@wise.se För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Sök rollen Senast 2 oktober, 2021

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Iren Sayar

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2 oktober, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Senior Redovisningsspecialist till Tobii AB

Är du senior i redovisning och vill fortsätta utvecklas inom hantverket? Eller är du Redovisningschef och vill lämna ledarskapet och den löpande redovisningen och i stället arbeta med redovisning som specialist inom särskilda områden samt i projektform? Alldeles oavsett har vi tjänsten för dig som vill jobba affärsnära och fortsätta utvecklas inom redovisning i ett spännande bolag som är världsledande inom eye-tracking.

Täby Sista ansökningsdag: 25 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök