Business Controller till Tobii Dynavox

Stockholm Rekrytering

Är du den som förklarar siffror för kollegor så att andra kan ta rätt affärsbeslut? Är du intresserad av affären och vill jobba med en produkt som gör skillnad ? Vill du bidra med din analys och ekonomiska kunskap till organisationen? Är du dessutom systemintresserad och grym på Excel? Då kanske rollen som Business Controller är något för dig!

Sök rollen Senast 25 september, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Förtroendearbetstid
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Business Controller – en drömtjänst för dig som vill jobba affärsnära

Som Business Controller på Tobii Dynavox blir du en del av controllingteamet som idag består av två kollegor och rapporterar till Head of Business Controlling & BI.

Att arbeta som controller på Tobi Dynavox innebär att arbeta i en föränderlig, snabbrörlig miljö där mycket av controllingarbetet idag hanteras manuellt och i flera olika system. Rollen innebär därför en möjlighet för dig att vara med och förbättra, utveckla, bygga en controllingfunktion i värdsklass! Kontaktytorna är många och spänner över hela värdekedjan och du kommer att samverka med alla för att förstå hur du bäst kan stötta verksamheten.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

·        Månatliga processer som prognos- och budgetuppföljning

·        Uppföljning, analys och rapportering av segment

·        Löpande arbete i att förbättra processer och strukturer

·        Utveckling och uppföljning av KPI:er

·        Driva FC-processen samt agera systemägare för FC-systemet

·        Identifiera risker och möjligheter i affären

Vem är du?

För att du ska trivas hos oss måste du tycka om att arbeta i en föränderlig- och snabbrörlig miljö. Du föredrar att arbeta i en kontext där alla rutiner, processer inte är på plats och vill vara med att utveckla, förbättra och påverka avdelningens arbete framåt. Som Business Controller är du agil, handson och bygger gärna dina egna modeller i Excel samtidigt som du ser hur vi kan förenkla processen framåt.

Vi ser att du har en akademisk examen förslagsvis inom ekonomi, finans eller liknande. Du har ett par års erfarenhet av en liknande roll. Dina kunskaper i Excel är mycket mer än bra och du är van att hantera en stor mångd data i Excel. Du har intresse och förståelse för system och hur saker hänger ihop. Vi ser det som en stor fördel om du har kunskap i programmering. Har du även erfarenhet av Microsoft Power BI och SQL är det en fördel.

Som person beskriver du dig som lyssnande, analytisk och kommunikativ. Du talar och skriver engelska obehindrat.  

Om Tobii Dynavox

Vi på Tobii Dynavox är en grupp eldsjälar som brinner för att hjälpa människor med särskilda behov. Vår drivkraft och passion är att verkligen göra en skillnad. Varje dag jobbar vi fokuserat för att skapa lösningar som hjälper människor att kommunicera med sin omvärld och på så vis leva ett rikare och mer självständigt liv.För oss handlar det i synnerhet om att förbättra människors liv genom att stärka deras personliga integritet.

Läs mer om Tobi Dynavox: https://www.tobiidynavox.com/sv/

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Tobii Dynavox med Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se och du får då svara på några korta frågor, vi tar inte emot ansökningar via mejl.

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se och Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se

Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 25 september, 2021

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Tobii Dynavox

Karlsrovägen 2, Danderyd

Kontakta mig för mer information

Lisa Siden

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 25 september, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Senior Redovisningsspecialist till Tobii AB

Är du senior i redovisning och vill fortsätta utvecklas inom hantverket? Eller är du Redovisningschef och vill lämna ledarskapet och den löpande redovisningen och i stället arbeta med redovisning som specialist inom särskilda områden samt i projektform? Alldeles oavsett har vi tjänsten för dig som vill jobba affärsnära och fortsätta utvecklas inom redovisning i ett spännande bolag som är världsledande inom eye-tracking.

Täby Sista ansökningsdag: 25 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök