Operations Controller till CEVT

Göteborg Konsultuppdrag

Vi söker nu en Operations Controller till ett utvecklande uppdrag på CEVT. Vi söker dig som är en modern relationsbyggande Controller och som motiveras av en föränderlig miljö.

Sök rollen Senast 16 maj, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till CEVT söker vi nu en Operations Controller. Här ges du möjligheten att arbeta i en föränderlig och dynamisk miljö där du får bidra med din kunskap och erfarenhet. Detta är ett spännande och utvecklande konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals med önskvärd start 1 juni. Uppdraget förväntas pågå i sex månader med goda chanser till ytterligare förlängning. Tjänsten är på heltid och till en början kommer du att arbeta remote men på sikt förväntas du utgå från kundens kontor som är beläget i fräscha lokaler på Lindholmen i Göteborg.

Vad ska du göra?

Som Operations Controller på CEVT är du del av ett större team där både projekt- och operations controlling ingår. Du stöttar verksamheten i din roll som Business Partner till ett eller ett par utvalda enheter. Du ingår i ett team om ca 10 personer där teamwork präglar vardagen, samtidigt som man tar stort ansvar och ägandeskap för sina egna områden. Du arbetar bland annat i SAP och rapporterar till Head of Program & Operations Finance på CEVT. Exempel på arbetsuppgifter:

  • Budget- och prognosarbete
  • Delaktig i bokslutsarbete
  • Agera projektcontroller för mindre projekt
  • Bidra med analyser och insikter till supporterade enhetschefer
  • Verksamhetsuppföljning

Vem är du?

Denna position ställer krav på dina analytiska färdigheter och din förmåga att kunna parera mellan en djupdykning i detaljerna och ändå kunna lyfta blicken och se helheten. Du tycker om att bygga relationer och har en förmåga agera diplomatiskt. Vidare är det viktigt att kunna visa färdigheter i tolkning, kommunikation och presentation av resultat och ge rekommendationer på ett professionellt sätt.

För rollen som Operations Controller söker vi i första hand dig som har civilekonom- eller högskoleutbildning inom ekonomi samt minst 3-5 års erfarenhet som controller. Det ses som meriterande om du har arbetat med redovisning och varit med i bokslutsarbetet. Du har självklart goda kunskaper i Excel samt goda kunskaper i ett eller flera ekonomisystem, företrädelsevis SAP. Rollen förutsätter att du är van att arbeta på engelska.

Som konsult ställer vi höga krav på din flexibilitet och initiativförmåga. Du förväntas snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

Om CEVT

CEVT är ett innovations- och utvecklingsföretag i framkant inom mobilitet. Modulär produktutveckling, banbrytande virtuell teknik, mjukvaruutveckling och kontinuerlig innovation gör det möjligt för oss att leverera teknik i världsklass. Idag levererar vi till olika fordonsvarumärken i Geely-familjen som Geely Auto, Volvo Cars och Lynk & Co.

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord – Passion, Kvalitet och Tillväxt – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant – vi kallar det att vara och agera Frontline.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund

Vill du veta mer?

Har du frågor om rollen så kontakta konsultchef Alexandra Cederqvist (alexandra.cederqvist@wise.se).

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 16 maj, 2021

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Alexandra Cederqvist

Konsultchef, Göteborg

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 16 maj, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Group Financial Controller till HiQ

Har du erfarenhet av kvalificerade redovisningsfrågor och konsolidering? Har du arbetat med K3-regelverket och IFRS? Motiveras du av att kunna påverka, utveckla och förbättra? Framgångsrika konsultbolaget HiQ växer och söker en Group Financial Controller. Läs mer i annonsen och ansök!

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 maj, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök