Serneke söker självständiga redovisningsekonomer

Göteborg Rekrytering

Serneke är det innovativa byggbolaget som driver utvecklingen för ett ansvarsfullt byggande. Vi har nu möjlighet att rekrytera två nya redovisningsekonomer och hoppas komma i kontakt med dig som har ett par års erfarenhet av självständigt ekonomiarbete.

Sök rollen Senast 13 maj, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Föräldralön
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Privat sjukförsäkring

Serneke är en nytänkande och expansiv koncern verksam inom bygg, anläggning, projektutveckling och fastighetsförvaltning med ca 1200 anställda. Genom att tänka nytt driver vi utvecklingen och skapar effektivare och mer innovativa lösningar för ett ansvarsfullt byggande. Verksamheten har en god fördelning mellan offentliga och kommersiella uppdrag.

Till vårt huvudkontor på Kvarnbergsgatan i Göteborg söker vi nu två redovisningsekonomer som kommer ingå i ekonomifunktionen och rapportera till Jeanette, Gruppchef för redovisningsteamet på fem personer. 

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom på Serneke delar du tillsammans med dina kollegor på koncernens bolag. Du driver självständigt ditt arbete samtidigt som du stöttar dina kollegor för en jämn arbetsbelastning. I rollen arbetar du främst med löpande bokföring, månadsbokslut och analys. I ditt ansvarsområde ingår även upprättande av moms- och inkomstdeklarationer, årsredovisningar, skatteberäkningar, inrapportering till koncern och i övrigt förbättrande av rutiner på ekonomiavdelningen. I rollen jobbar du dagligen i Visma och Excel.

Vem är du?

Detta är en roll med många kontaktytor vilket ställer krav på god förmåga att samarbeta och kommunicera. Har du ett intresse för system och önskar vara delaktig i utvecklingen av dessa är det ett plus. Som person gillar du att få saker gjorda och kan arbeta självständigt med rätt prioriteringar. Vidare har du bra sinne för struktur samt ordning och reda.

Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom ekonomi samt några års erfarenheter av att arbeta med redovisning sedan tidigare. Dina kunskaper i Excel är goda och har du dessutom arbetat i Visma Business tidigare är det meriterande. Har du även erfarenhet från fastighetsekonomi är det bra men inget krav.

Om oss

På Serneke jobbar vi som utmanar konventionella metoder och som genomför det ena lyckade projektet efter det andra. Vi drivs av utmaningar i alla dess former och vill vara delaktiga och bidra med nya infallsvinklar och lösningar. Vi erbjuder samma trygghet och kunskap som marknadsledarna, men med mer energi, engagemang och ett modernare synsätt. Tillsammans med våra kunder kommer vi att nå oanade höjder och just nu bygger vi ett lag med ännu fler engagerade kollegor. På Serneke är vi steget före, håller vad vi lovar och ger våra kunder något extra. Läs mer på vår hemsida.

Vårt erbjudande

Om du börjar arbeta hos oss kommer du märka att Serneke präglas av engagemang, mod, respekt och enkelhet. Det finns en stor vilja att stötta och hjälpa varandra på alla nivåer inom organisationen och vi uppskattar nya idéer om hur vi kan bli ännu bättre tillsammans. Vi erbjuder ett flexibelt arbetssätt med korta beslutsvägar, mycket eget ansvar och stora utvecklingsmöjligheter framåt.

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Eqonomy/Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Jerrskog (martin.jerrskog@wise.se). Vi hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Sök rollen Senast 13 maj, 2021

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger SERNEKE

Kvarnbergsgatan 2, Göteborg

Kontakta mig för mer information

Martin Jerrskog

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 13 maj, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Head of Group Accounting till HiQ

Har du erfarenhet av kvalificerade redovisningsfrågor och konsolidering? Har du arbetat med K3-regelverket och IFRS? Motiveras du av att kunna påverka, utveckla och förbättra? Framgångsrika konsultbolaget HiQ växer och söker en Head of Group Accounting. Läs mer i annonsen och ansök!

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 maj, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

IFRS-specialister – flexibel placeringsort

Vill du arbeta med IFRS-frågor både i teori och praktik? Gillar du konsultrollen och blir glad av att diskutera redovisningsfrågor med engagerade och trevliga kollegor? Missa då inte att söka dig till Aspia och möjligheten att bli en del av såväl Aspia som gruppen med redovisningsspecialister. Vi är i dagsläget 4 personer med målet att växa och söker dig som vill vara med och bygga vår avdelning.

Göteborg Sista ansökningsdag: 17 maj, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök