Teamledare till Newsec – Göteborg

Göteborg Heltid Rekrytering

Vi söker dig som trivs i en coachande och inspirerande roll! Det är av stor vikt att du är duktig på att hantera människor och drivs av att se dina kollegor och teamet lyckas med sitt arbete.

Sök rollen Senast 6 maj, 2021

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård

Newsec Property Asset Management erbjuder ett stimulerande arbete i dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling, såväl personlig som yrkesmässig. Du får möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att göra annorlunda uppmuntras. Newsec Property Asset Management arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel, och har flera år i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För att spetsa vårt redan kompetenta team söker vi nu en Team Manager som trivs i en coachande- och ledande roll.

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Nordens ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Läs mer här.

Rollen som Teamledare i ett Shared Services
Som Teamledare kommer du att leda och utveckla ett av teamen inom Shared Services för att höja effektiviteten och kvaliteten i vår leverans av kundoberoende processer. Det kommer vara mycket fokus på ledarskap, förmåga att delegera, ge teamet ansvar för att nå resultat samt bibehålla såväl nöjda medarbetare som nöjda interna- och externa kunder. Utöver detta fokuserar organisationen även på införandet av automation och standardisering av leveransmodell. En stor del av din roll kommer därför också innebära ledningen av teamets digitala resa där automation och digitalisering står i centrum. Du gillar det operativa i rollen och att ha en innehållsrik vardag där din energi och nyfikenhet bidrar stort till Newsecs framtida utveckling. Du kommer ha tätt samarbete med respektive kundteam och processägare för att bidra till ständig förbättring av våra tjänster och processer. Du rapporterar till Business Area Manager, Annelie Lundkvist.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Aktivt leda teamet i det dagliga arbetet genom coachande ledarskap med fokus på individuell prestation och förmåga.
  • Leda och bidra till effektiv kommunikation inom teamet.
  • Att implementera arbetsprocesser i linje med beslut och verksamhetsplan för Shared Services.
  • Implementera och leda ett automatiserat och digitalt arbetssätt.
  • Följa upp kvalitet och produktivitet i vår tjänsteleverans genom tätt samarbete med Kundansvariga ekonomichefer och övriga medarbetare inom Shared Services och dess kundteam.
  • Aktivt verka för standardisering och automation i tjänsteleveransen både inom egna teamet och över team/kundgränser.
  • Aktivt bidra till att verka proaktivt i syfte att följa upp och motverka avvikelser i produktivitet, leverans och kvalitet.
  • Att säkerställa och rekrytera rätt bemanning och kompetens inom teamet i samarbete med Business Area Manager (BAM) och i linje med Financial Managements verksamhetsplan.

Din bakgrund
Vi ser att du har tre-fem erfarenhet av dokumenterat ledarskap samt är duktig på att kommunicera och inspirera din omgivning. Vi ser gärna att du har en ekonomisk förståelse med intresse för att effektivisera ekonomiska processer. Du har sannolikt en universitetsexamen inom ekonomi eller liknande.

Du har ett strukturerat sinne och förmåga till helhetsperspektiv. Att leda/identifiera nya arbetssätt och bygga relationer ser vi som en självklar drivkraft. Det är meriterande med tidigare erfarenhet av förändringsledning och redovisning. Vidare kommunicerar du obehindrat på svenska och engelska, i tal och skrift. 

Som person är du analytisk och har samtidigt en god förmåga att se helheten. Det är av stor vikt att du är duktig på att hantera människor och drivs av att se dina kollegor och teamet lyckas med sitt arbete. Du är orädd och tycker om att arbeta i ett högt tempo. Denna tjänst kräver en hög ambitionsnivå och med rätt inställning finns det stora möjligheter till att utvecklas i din roll. I bolaget finns det en hög nivå av expertis och bolaget genomsyras av en uppskattad företagskultur.

Mer om tjänsten och rekryteringsprocessen
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Clara Forsberg, clara.forsberg@thepace.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Sök rollen Senast 6 maj, 2021

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Clara Forsberg

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 6 maj, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Group Financial Controller till HiQ

Har du erfarenhet av kvalificerade redovisningsfrågor och konsolidering? Har du arbetat med K3-regelverket och IFRS? Motiveras du av att kunna påverka, utveckla och förbättra? Framgångsrika konsultbolaget HiQ växer och söker en Group Financial Controller. Läs mer i annonsen och ansök!

Stockholm Sista ansökningsdag: 22 maj, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök