Analytisk controller till spelutvecklingsföretaget Toca Boca

Stockholm

Har du erfarenhet av att arbeta som Controller? Är du en analytisk person? Vill du vara med på en spännande resa och en spännande bransch? Då är detta ett jobb för dig så sök idag!

Sök rollen Senast 24 april, 2021

Som controller kommer du att vara bryggan mellan analysen och den verksamhet där analysen ska användas. Här får du chansen att verka i en internationell miljö med kollegor runt hela jorden. Med moderbolaget verksamhets som omfattar både spel, serier och leksaker. Du kommer att lära dig mycket om spelutvecklingsbranschen och få vara med och utveckla ett datadrivet arbetssätt i ett stort, innovativt bolag i förändring.

Inom rollen ansvarar du för att den rullande prognosen upprätthålls för Digital Studios Group, samt upprättar och underhåller intern finansiell rapportering.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

·      Hantera rullande prognosarbete

·      Stödja verksamheten med analyser och rapporter

·      Förbered intäktsprognoser baserat på operativ rapportering

·      Se över finansiella risker och affärsmöjligheter

·      Cashforecasting tillsammans treasury-teamet.

·      Stöd i budgetarbetet

·      Samarbete med redovisningsteamet inför månadsboksluten och månatliga rapporter

·      Periodisk rapportering till ledningen.

Din bakgrund och erfarenhet

 Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen inom ekonomiområdet. Du talar och skriver obehindrat på engelska. Du har några års erfarenhet av liknande roll och har mycket goda kunskaper i Excel. Du har en stark förståelse för hur den finansiella analysen kopplar till affären och har tidigare arbetat med, eller intresserat dig för finansiell analys. Har du erfarenhet av SAP är det meriterande. Vi ser att du är en självständig person som tycker om att arbeta i förändring. Du tycker om att ta ansvar och är en problemlösare.

Om Toca Boca

Toca Boca captures the power of play. We create digital toys and everyday products that are filled with fun and silliness that kids from any corner of the world can instantly relate to. Everything is designed from their perspective. We celebrate the diversity and quirkiness of their world and give them the freedom to play in ways that only they can dream up. There are no rules, no boundaries and no “right” or “wrong” way to do anything. There’s just the undeniable, power of play.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer HÄR

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Andreas Larsson på andreas.larsson@wise.se Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 24 april, 2021

Här ligger Toca boca ab

Lumaparksvägen 9, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Andreas Larsson

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 24 april, 2021

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

IFRS-specialister – flexibel placeringsort

Vill du arbeta med IFRS-frågor både i teori och praktik? Gillar du konsultrollen och blir glad av att diskutera redovisningsfrågor med engagerade och trevliga kollegor? Missa då inte att söka dig till Aspia och möjligheten att bli en del av såväl Aspia som gruppen med redovisningsspecialister. Vi är i dagsläget 4 personer med målet att växa och söker dig som vill vara med och bygga vår avdelning.

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 maj, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Controllerchef som vill bli ekonomichef

På Implenia börjar och utvecklas vår resa med dig. Tillsammans designar och skapar vi vår vision av morgondagen. En vision byggd på en lång tradition av erfarenhet. Vi söker nu en ekonomichef som är ansvarig för att leda, driva och vidareutveckla bolagets ekonomifunktion!

Göteborg Sista ansökningsdag: 24 april, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök