Redovisningsekonomer och Controllers till kommande uppdrag

Göteborg

Just nu söker vi efter erfarna redovisningsekonomer och controllers till vinterns spännande tjänster och konsultuppdrag. Vi arbetar med attraktiva bolag, ofta med starka varumärken där du som konsult eller rekryt kan hitta en långsiktig utveckling.

Sök rollen Senast 29 november, 2020

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans och är ett nischat affärsområde inom Wise Professionals. Vi arbetar med rekrytering direkt till våra kunder samt erbjuder en spännande roll som konsult via oss.

Ditt framtida uppdrag

Detta är en öppen annons och ett proaktivt sätt för oss att matcha dig med ditt drömjobb. Våra uppdrag varierar i längd, alltifrån 1,5 månad månader upp till 1,5 år. Ibland finns det också möjlighet till fast anställning hos våra kunder efter konsultuppdragets slut.

Våra kunder finns i hela göteborgsområdet och uppdragen är framförallt på heltid men ibland får vi också in deltidsuppdrag. Vi söker brett erfarenhetsmässigt och letar efter skickliga ekonomer. Om du vill arbeta med några av nedanstående arbetsuppgifter hoppas vi därför du ser en ansökan som ett första steg och en möjlighet för oss att hitta rätt uppdrag för just dig. Specificera gärna i din ansökan vad du vill arbeta med eller rikta in dig mot.

Redovisning

 • Upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut
 • Löpande bokföring
 • Projektredovisning
 • Koncernredovisning, konsolidering
 • Moms och skatt

Controlling

 •    Analys av nyckeltal, affärs- och logistikfrågor
 •    Prognoser, prognosarbete
 •    Stöd för ledningsgrupp
 •    Analysera och följa upp resultat, bevaka lönsamhet
 •    Kostnadsuppföljning
 •    Budgetering, budgetuppföljning
 •    Periodiska rapporter
 •    Likviditetsplanering

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av redovisning och eller controlling. Du har generellt goda systemkunskaper och har tidigare erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem. Du är van att arbeta dagligen i Excel och Officepaketet, vilket du behärskar väl. Vidare har du goda kunskaper i engelska.

Som person är du professionell och redo att bidra med din kompetens och erfarenhet för att hjälpa våra kunder, samtidigt som du vågar utmana dig själv för att utvecklas. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya organisatoriska strukturer, roller och arbetsuppgifter och du drivs av att arbeta självständigt. Du arbetar proaktivt och lösningsfokuserat och planerar och organiserar ditt arbete väl. Som person är du positiv, tillmötesgående och har ett prestigelöst sätt.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta Alexandra Cederqvist (alexandra.cederqvist@wise.se, tel. 073-5216560) om du har några frågor. Observera att detta är en allmän annons och vi kommer att kontakta dig om och när det finns en match.

Vi ser fram emot din ansökan!

Sök rollen Senast 29 november, 2020

Kontakta mig för mer information

Alexandra Cederqvist

Konsultchef, Göteborg

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 november, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Redovisningschef till RevolutionRace

Har du god erfarenhet av redovisning vill vara del av ett företag mitt i en spännande tillväxtresa? Är du en fena på att strukturera och dessutom självständig och van att leverera med hög kvalitet? Då kan detta vara tillfället du inte vill missa!

Borås Sista ansökningsdag: 29 november, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök