Ekonomiansvarig till tech-bolag i Stockholm

Stockholm Rekrytering

”Vill du komma till ett snabbväxande bolag som har en global ledande produkt och många välkända företag som kunder? Då är detta tjänsten för dig!

Sök rollen Senast 30 oktober, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård

Hos Greater Than kommer du arbeta med ett härligt team på runt 30 personer med hög energi och högt i tak. Kulturen är entreprenöriell och tillåtande.
Här genomsyrar stark motivation och engagemang. Bolaget är expansivt och du får vara med på en tillväxtresa med möjlighet att bidra, påverka och utvecklas.

Kontoret är beläget på Karlavägen i Stockholm.

Huvudsakliga arbetsuppgifterna innefattar:

·      Helhetsansvar för redovisningen, från fakturahantering till årsredovisning

·      Löner

·      Bolags- och koncernredovisning samt konsolidering

·      Kvartals- och årsrapporter enligt K3 och IFRS

·      Kassaflöden och bankhantering

·      Skattedeklarationer

·      Budget och prognosarbete

·      Rapportering och uppföljning

·      Övrig administration

Rollen är bred med stor variation, där du självständigt utför ax-limpa.

Meriterande kunskaper:

  • Erfarenhet av att presentera för investerare
  • Kunskap om att hantera bolag som är listade – Insider, MAR etc
  • Legala kunskaper gällande att granska avtal
  • Bolaget använder sig av Visma så det är ett plus med erfarenhet av detta men ej ett krav.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i denna roll önskar vi att du har en relevant utbildning inom ekonomi och känner dig trygg med alla delar gällande redovisning. För att lyckas i denna roll tror vi att du är en noggrann och erfaren person som inte är rädd för att ta ett helhetsansvar.
Du har tidigare självständigt arbetat med ovan beskrivna arbetsuppgifter och i roller med mycket eget ansvar. Du är med fördel mycket driven, ambitiös och tar arbete och prestation på stort allvar. Vidare trivs du i en roll där du på egen hand får påverka och utforma rutiner och processer.

Engelska och svenska i tal och skrift behärskar du väl.  

Om Greater Than
Vi är ett InsurTech-bolag som växer snabbt både i Sverige och internationellt. Vi erbjuder teknikplattformar till försäkringsbolag.
Greater Than har utvecklat AI som prissätter risk per fordon i realtid, för att hjälpa försäkringsbolag och biltillverkare att sänka skadekostnaderna och för att stödja nya affärsmodeller och för dynamisk prissättning av nya transporttjänster.

Företagets flaggskepp, Enerfy Global är en plattform med över 480 olika tjänster inom hela värdekedjan, inkluderande AI prissättning, digitala försäkringar, gamifiering, förarstöd och lojalitetssystem. Greater Than arbetar idag ihop med ledande försäkringsbolag, biltillverkare och är partner till FIA´s nya tävling, Smart Driving Challenge, världens första tävling i säker bilkörning. Greater Than är noterat på Nasdaq First North Growth Market.

För att läsa mer gå in på www.greaterthan.eu

Om ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Greater Than med EQonomy/Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se och du får då svara på några korta frågor.

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ramona Johansson, ramona.johansson@wise.se

Sök rollen Senast 30 oktober, 2020

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Ramona Johansson

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 oktober, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Redovisningsekonom till Fortum Financial Services

Arbetar du självständigt med redovisning, bokslut och rapportering? Har du erfarenhet av att arbeta i ett större bolag? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som vill bli en del av ett proffsigt team. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Här får du möjlighet att bli en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Solna Sista ansökningsdag: 14 november, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Treasury Specialist

Framgångsrika Cibes Lift Group AB söker dig som vill vara med och bidra till deras fortsatta tillväxt i en nyskapad roll som Treasury Specialist.
Välkommen att läsa mer nedan och ansöka!

Gävle Sista ansökningsdag: 22 november, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom till Iris Förvaltning

Arbetar du självständigt med redovisning, bokslut och rapportering? Har du erfarenhet av att arbeta med stiftelser eller redovisningsbyrå? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare. Iris Förvaltning förvaltar i dag förutom Synskadades stiftelse ytterligare 40 stiftelser med syn- och funktionsnedsättning som gemensam nämnare. Här får du möjlighet att bli en del av en spännande resa.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 november, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök