Gruppchef till Systembolaget

Rekrytering

Till vårt huvudkontor i Kungsträdgården i centrala Stockholm söker vi nu en gruppchef till redovisningsenheten med stort driv för utveckling och som trivs i rollen att skapa en gemenskap i teamet.

Sök rollen Senast 17 april, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Föräldralön
  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal
  • Lunchförmåner

Om rollen 
Du kommer att vara en av två gruppchefer som tillsammans leder det operativa arbetet inom Redovisningsenheten. I rollen som gruppchef för Reskontra kommer du att leda ett team med 14 medarbetare. Du leder, fördelar och prioriterar arbetet så att gruppen som helhet fungerar. Tillsammans med gruppen driver du ett aktivt arbete med att ständigt förbättra rutiner och processer i god samverkan inom avdelningen och med andra delar av verksamheten.

Du är närmaste chef för medarbetarna och har en coachande roll, där du ska bidra till att varje enskild medarbetare får utvecklas. Till dina arbetsuppgifter hör att hålla medarbetarsamtal, sätta löner, arbeta med, kompetensförsörjning samt ansvara för leverans mot verksamhetens mål.
Enheten består totalt av ca 25 personer och du rapporterar till Enhetschef Redovisning och ingår i enhetens ledningsgrupp.

Om dig 
Vi söker dig som har flerårig erfarenhet som ledare med framgångsrika resultat. Att skapa förutsättningar för engagemang, arbetsglädje och samarbete är en naturlig del av dig. Vidare har du ett naturligt driv och vilja att utveckla både verksamhet och medarbetare och ser tydlig kommunikation som ett av dina viktigast verktyg för att nå dina mål. Du har förmågan att se och tillvarata dina medarbetares styrkor och potential. Du är nyfiken, lyhörd och ser möjligheter och lösningar i utmaningar. Du ser värdet av att skapa goda relationer och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter.

Som person har du ett genuint intresse för människor och ledarskap, hög social kompetens och uppfattas som förtroendeingivande. Du har god förmåga att prioritera, är proaktiv och prestigelös som inte är rädd för att kavla upp ärmarna när så behövs.
Utöver detta är du trygg i dig själv och bekväm med att vara hela Systembolagets ansikte utåt

Om din utveckling på Systembolaget
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett gediget introduktionsprogram. Sedan erbjuder vi flera olika möjligheter för att du ska lära dig mer och mer. Varje medarbetare har en egen kompetensutvecklingsplan, och utvecklingssamtal genomförs årligen.

Om oss 
Du kommer arbeta på Systembolagets huvudkontor i Kungsträdgården, mitt i centrala Stockholm i trevliga lokaler som dessutom har en egen lunchrestaurang.
Reskontragruppen som ingår i Redovisningsenheten inom Ekonomi & Administration, ansvarar för hantering av både varu- och omkostnadsfakturor samt kundfakturor och har många kontaktytor såväl internt på huvudkontoret och mot våra butiker som externt.

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se systembolaget.se

Om ansökan
I den här rekryteringen samarbetar Systembolaget med EQonomy/Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på eqonomy.se och du får då svara på några korta frågor.

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Ramona Johansson, ramona.johansson@wise.se

Sök rollen Senast 17 april, 2020

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Ramona Johansson

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 17 april, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Seniora Redovisningsekonomer till Fortum

Har du en gedigen kunskap inom redovisning? Har du arbetat med kvalificerad redovisning i ett större bolag? Vi på Fortum vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som vill bli en del av ett proffsigt team. Här får du möjlighet att bli en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 18 april, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök