Affärsmässig ekonomichef till Kilpatrick Townsend

Stockholm

Trivs du i en miljö som präglas av en dynamisk, händelserik och familjär stämning? Beskriver du dig själv som noggrann, strukturerad och proaktiv? Sök då rollen som ekonomichef på Kilpatrick Townsend.

Sök rollen Senast 5 mars, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Privat sjukförsäkring

Om Kilpatrick Townsend
Kilpatrick Townsend är en affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 21 kontor varav 17 kontor i USA och ett vardera i Stockholm, Beijing, Shanghai och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Här arbetar 50 personer varav 35 är jurister.

Vi är en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de ofta komplicerade affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient erbjuds ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer. Det är enkelt och trevligt att arbeta med oss.

Rollen
Som ekonomichef har du ett operativt huvudansvar för ekonomin. Du kommer att arbeta tillsammans med en ekonomiassistent och rapportera till ansvarig delägare. I rollen som ekonomichef arbetar du självständigt och styr själv hur ditt arbete ska läggas upp. Du kommer kliva in i en verksamhetsnära roll med väl fungerande rutiner och processer.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Månads- och kvartalsrapportering till delägare
 • Budgetering
 • Årsbokslut inkl årsredovisning och deklarationer för AB och KB
 • Löpande redovisning och avstämningar
 • Kund- och leverantörsreskontra (registrering och betalning)
 • Deklaration och betalning av moms, skatt och avgifter
 • Fakturering
 • Leverera underlag och kontrollera löner som görs av extern part
 • Ansvara för kontakt med försäkringsmäklare

Din profil
Vi söker dig som är bokslutssjälvständig och har arbetat med redovisning i en bred roll under flera år. Svenska och engelska behärskar du mycket väl i tal och skrift. Du har god systemvana och är duktig på Excel och Word.

För att trivas och lyckas i din roll är du en affärsmässig, analytisk och ansvarsfull person som tycker om att bygga förtroende och goda relationer. Du är ödmjuk, prestigelös och flexibel samt har god samarbetsförmåga. Du är en problemlösare som på ett noggrant och effektivt sätt levererar högsta kvalitet i allt du gör. Genom ditt proaktiva och engagerade arbetssätt bidrar du till att uppnå firmans gemensamma mål.

Mer om tjänsten
Tjänsten är en heltidstjänst på Stockholmskontoret som är vackert beläget på Blasieholmen med utsikt över Nybroviken.
Det råder en familjär stämning hos oss och vi månar om att alla ska känna arbetsglädje och trivsel. Vi värdesätter en god balans mellan arbete och fritid.
I vårt anställningserbjudande ingår bl.a. en förmånlig pensions- och försäkringslösning, friskvårdsbidrag, subventionerad kontorsmassage, internutbildningar, en årlig konferensresa utomlands och flera gemensamma trivselaktiviteter.

I den här rekryteringen samarbetar Kilpatrick Townsend med EQonomy/Wise Professionals.
Tjänsten är en tillsvidareanställning (sex månaders provanställning).

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catherine Laurin på catherine.laurin@eqonomy.se. Vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan så snart du får möjlighet. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 5 mars, 2020

Här ligger Kilpatrick Townsend

Hovslagargatan 5B, Stockholm

Kontakta mig för mer information

catherine-Laurin

Catherine Laurin

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 5 mars, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Affärsnära Financial Assistant

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller motsvarande och är intresserad av en affärsnära roll i vilken du har breda kontaktytor i ett globalt nätverk och får erfarenhet av att arbeta med olika delar av en ekonomifunktion kan det vara just dig vi söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom med fokus på Bostadsrättsföreningar

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Till vårt team som ansvarar för Bostadsrättsföreningar och Byggandestyrelser söker vi nu en redovisningsekonom som vill arbeta självständigt och kundinriktat. Då vårt erbjudande till bostadsrättsföreningar är i en uppstartsfas söker vi dig som vill vara med att påverka och utveckla detta arbete. Har du dessutom ambitioner finns det goda möjligheter för dig att utvecklas med oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Ekonomiassistent

MAQS Advokatbyrå letar just nu efter en kollega till deras faktureringsteam och letar efter dig som vill agera expert på allt som rör fakturering och kravhantering!

Göteborg Sista ansökningsdag: 25 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Senior Chief Accountants till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning i större bolag? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som vill bli en del av ett proffsigt team. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Här får du möjlighet att bli en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök