Ekonomiassistent

Göteborg Heltid Konsultuppdrag

MAQS Advokatbyrå letar just nu efter en kollega till deras faktureringsteam och letar efter dig som vill agera expert på allt som rör fakturering och kravhantering!

Sök rollen Senast 25 februari, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ekonomiassistent till faktureringsgruppen på MAQS Advokatbyrå

Just nu söker vi en ekonomiassistent till faktureringsgruppen på MAQS Advokatbyrå. Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt på inledningsvis 6 månader, och för rätt person finns det chans till förlängning eller anställning hos kund.

Vår kund är en av Nordens ledande advokatbyråer som finns representerade fem länder i Östersjöområdet. Du kommer att vara placerad i fräscha lokaler mitt i centrala Göteborg tillsammans med ett 70-tal kollegor. Vill du arbeta i ett bolag som kännetecknas av samarbete, kreativitet och professionella medarbetare? Då kanske detta är ett uppdrag för dig.

Ditt uppdrag

Faktureringsgruppen bildades för några år sedan där man har renodlat arbetet kring allt som rör fakturering och kravhantering. Gruppen ska nu utökas och därför söker vi dig som vill och kan arbeta brett inom just fakturering och kravhantering. Du är expert inom ditt område och kommer tillsammans med en kollega arbeta med löpande fakturering i affärssystemet Maconomy. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Driva och koordinera faktureringsprocessen
  • Ansvara för faktureringsmöten
  • Statistik och uppföljning
  • Uppföljning av betalningar
  • Kravhantering
  • Avtalsadministration
  • Kundkontakt i fakturafrågor

Vi ser också gärna att du vill vara med och påverka, driva förändringsarbete och utveckla arbetssätten tillsammans med dina kollegor i gruppen.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt ett till två års arbetslivserfarenhet av att arbeta med ekonomiarbete. Kanske har du arbetat extra under din studietid på en ekonomiavdelning alternativt haft ett första jobb efter studierna. Du har kunskaper om ekonomisk rapportering, redovisning och tycker om att jobba med siffror.

Då vår kund verkar i en internationell miljö med klienter och kunder från hela världen bör du ha goda kunskaper i både svenska och engelska. Du har goda kunskaper i hela Officepaketet och Excel. Det är mycket meriterande om du även har arbetat i ekonomisystemet Maconomy.

Som person är du självständig, har hög arbetskapacitet och känner ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är strukturerad, resultatorienterad och prioriterar på ett realistiskt och effektivt sätt. Du kommer att ha löpande kontakt med kunder och kollegor, det är därför mycket viktigt att du trivs i mötet med människor och att du kommunicerar smidigt och enkelt.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är konsultchef Lisa Kayser (lisa.kayser@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 25 februari, 2020

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

lisa_kayser

Lisa Kayser

Senior Talent Acquisition Specialist/Konsultchef

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 25 februari, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Affärsnära Financial Assistant

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller motsvarande och är intresserad av en affärsnära roll i vilken du har breda kontaktytor i ett globalt nätverk och får erfarenhet av att arbeta med olika delar av en ekonomifunktion kan det vara just dig vi söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom med fokus på Bostadsrättsföreningar

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Till vårt team som ansvarar för Bostadsrättsföreningar och Byggandestyrelser söker vi nu en redovisningsekonom som vill arbeta självständigt och kundinriktat. Då vårt erbjudande till bostadsrättsföreningar är i en uppstartsfas söker vi dig som vill vara med att påverka och utveckla detta arbete. Har du dessutom ambitioner finns det goda möjligheter för dig att utvecklas med oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Senior Chief Accountants till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning i större bolag? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som vill bli en del av ett proffsigt team. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Här får du möjlighet att bli en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök