Senior Chief Accountants till Fortum

Stockholm

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning i större bolag? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som vill bli en del av ett proffsigt team. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Här får du möjlighet att bli en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 2 mars, 2020

Till Fortum söker vi nu flera Senior Chief Accountants med erfarenhet av redovisning i stora bolag.
I din roll blir du en del av vår Financial Services som hanterar redovisningen för Sverige, Danmark och Norge. Du verkar med många kontaktytor inom vår organisation och med stor möjlighet att kunna driva och påverka utveckling inom ditt område.

Din roll
Du kommer arbeta i våra moderna system och i din roll rapporterar du till Teamlead Accounting and Tax. Din placering blir i våra fina lokaler på Gärdet.
Under 2020 kommer vi att flytta till helt nybyggda lokaler nära Solna pendeltågsstation.

Ansvarsområden i rollen:

  • Ansvara för månads-, kvartals- och årsbokslut inklusive rapportering till koncernekonomi
  • Löpande redovisning, periodiseringar, reserveringar, avstämningar och analyser
  • Rapportering till myndigheter t.ex. moms, statistik
  • Avstämningar av interna mellanhavanden
  • Självständigt upprätta inkomstdeklarationer och årsredovisningar
  • Kontakt med koncernekonomi i rapportering och redovisningsfrågor
  • Vara delaktig i förbättrings och digitaliseringsprocesser

Din bakgrund och person
För att lyckas och vara framgångsrik i rollen som Senior Chief Accountant har du en akademisk utbildning inom ekonomi eller likvärdig utbildning samt har flerårig erfarenhet av kvalificerad redovisning enligt K3-regelverket. Du har självständigt arbetat med hela bokslutsprocessen inklusive årsredovisningar och inkomstdeklarationer samt har tidigare hanterat redovisning i stora bolag.

Vi söker dig som är en målmedveten, strukturerad och lösningsorienterad individ. Du har förmågan att ta initiativ inom ditt arbete och har ett stort intresse för att hålla dig ajour med regler och nyheter inom ditt område. Du är trygg som person och trivs med att jobba i en förändring miljö. För oss är det viktigt att du i din planering har en förmåga att ta hänsyn till såväl helheten som detaljer. Du är en person som kan anpassa din kommunikation efter den du talar med och som uppskattar att samverka med andra samt dela med dig av din information och expertis för att nå önskade resultat. Vi uppskattar en kollega som vill bidra till vår organisation och till ett gott och balanserat arbetsklimat. Detta är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse, men gärna så snart som möjligt.

Om Fortum
Fortum är ett ledande energibolag som utvecklar och erbjuder våra kunder lösningar inom el, värme, kyla, återvinning och avfallshantering. Fortum tillhandahåller också tjänster för andra företag i energibranschen. Fortum omsätter ca 4,5 mdr Euro och har ca 9000 medarbetare. Läs gärna mer på www.fortum.se

Nyfiken på att veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar Fortum med EQonomy/Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catherine Laurin på catherine.laurin@wise.se. Vi kommer arbeta med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan om rollen känns rätt för dig! Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR förordningen (läs mer här), därför kan vi inte ta emot din ansökan via mail hur gärna vi än vill.

Sök rollen Senast 2 mars, 2020

Kontakta mig för mer information

catherine-Laurin

Catherine Laurin

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2 mars, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Affärsnära Financial Assistant

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller motsvarande och är intresserad av en affärsnära roll i vilken du har breda kontaktytor i ett globalt nätverk och får erfarenhet av att arbeta med olika delar av en ekonomifunktion kan det vara just dig vi söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom med fokus på Bostadsrättsföreningar

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Till vårt team som ansvarar för Bostadsrättsföreningar och Byggandestyrelser söker vi nu en redovisningsekonom som vill arbeta självständigt och kundinriktat. Då vårt erbjudande till bostadsrättsföreningar är i en uppstartsfas söker vi dig som vill vara med att påverka och utveckla detta arbete. Har du dessutom ambitioner finns det goda möjligheter för dig att utvecklas med oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Ekonomiassistent

MAQS Advokatbyrå letar just nu efter en kollega till deras faktureringsteam och letar efter dig som vill agera expert på allt som rör fakturering och kravhantering!

Göteborg Sista ansökningsdag: 25 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök