Transaktionsrådgivare till EY

Skåne Rekrytering

Vill du ha en ansvarsfull roll och få möjlighet att styra din egen utveckling i en miljö där kvalitet och teamwork genomsyrar allt?

Sök rollen Senast 1 mars, 2020

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Nu letar vi efter en erfaren konsult inom Business Services till Ernst & Young i Malmö.

EY är ett värderingsstyrt företag där laganda, respekt och integritet är viktiga ledord. Vid sidan av våra medarbetares engagemang och kompetens är det våra gemensamma värderingar som skapar vår framgång på marknaden. Som transaktionsrådgivare på EY kommer du vara del av en nordisk gemenskap och arbeta med många olika uppdrag.

I tjänsten ingår följande arbetsuppgifter

Tjänsten innebär att i team och självständigt biträda kunder i alla delar av en transaktion. Exempelvis säljprocesser, företagsförvärv, företagsvärdering, generationsskiften & andra typer av omstruktureringar.

 • Driva Säljprocesser
 • Genomföra Due Diligence projekt
 • Projektleda generationsskiften
 • Företagsvärderingar

EY Business Services servar kunder inom alla delar av transaktionsrådgivning såsom M&A, Due Diligence och värderingsfrågor, där vi stöttar kunden genom hela processen. Kundsegment är i första hand små och medelstora ägarledda företag, både befintliga EY kunder och andra.

Vem är du?

 • Du har minst 5 års dokumenterad erfarenhet av att arbeta med corporate finance
 • Examen från högskola/universitet, gärna med inriktning finans eller ekonomi 
 • Du är en god användare av Microsoft Office
 • Du har god kommunikationsförmåga i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vi letar efter dig som är naturligt nyfiken och entusiastisk att lära sig nytt! Du är social och gillar att arbeta i ett team och bygga relationer med både kollegor och klienter. Du är målorienterad och antar utmaningar med ambitionen att utvecklas. Dessutom är du strukturerad och organiserad, har bra analytiska färdigheter och naturligtvis ett genuint intresse för företagande och M&A-transaktioner. I gengäld kan du förvänta dig stöd från bra kollegor, en stark laganda som hjälper dig att växa i din karriär.

Om EY

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Det börjar med en företagskultur som ger dig praktiska erfarenheter och möjligheten att utvecklas i den riktning du själv önskar. Vår ambition är att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären – oavsett om du stannar hos oss eller går vidare till en annan arbetsgivare. Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på ey.com/se/karriar samt i sociala medier och på vår blogg, karriarbloggen.ey.com.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jenny-Maria Lindström på jenny-maria.lindstrom@wise.se

Sista ansökningsdag är den 29/2 och vi ser fram emot att få din ansökan via www.wise.se. Vi arbetar dock löpande i denna rekrytering och annonsen kan därmed plockas ner innan sista ansökningsdag.

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Sök rollen Senast 1 mars, 2020

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Urval/Tester

Vi ser till kompetens och arbetspotential vilket innebär att du som kandidat får genomföra arbetspsykologiska tester tidigt i processen. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt för att kunna göra den bästa matchningen på kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Jenny-Maria Lindström

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 1 mars, 2020

Sök rollen

Fler lediga jobb

Affärsnära Financial Assistant

Har du erfarenhet av att arbeta som ekonomiassistent eller motsvarande och är intresserad av en affärsnära roll i vilken du har breda kontaktytor i ett globalt nätverk och får erfarenhet av att arbeta med olika delar av en ekonomifunktion kan det vara just dig vi söker.

Stockholm Sista ansökningsdag: 7 mars, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom med fokus på Bostadsrättsföreningar

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Till vårt team som ansvarar för Bostadsrättsföreningar och Byggandestyrelser söker vi nu en redovisningsekonom som vill arbeta självständigt och kundinriktat. Då vårt erbjudande till bostadsrättsföreningar är i en uppstartsfas söker vi dig som vill vara med att påverka och utveckla detta arbete. Har du dessutom ambitioner finns det goda möjligheter för dig att utvecklas med oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Ekonomiassistent

MAQS Advokatbyrå letar just nu efter en kollega till deras faktureringsteam och letar efter dig som vill agera expert på allt som rör fakturering och kravhantering!

Göteborg Sista ansökningsdag: 25 februari, 2020 Tipsa en vän

Läs mer & ansök