EQonomy söker Controllers till spännande samarbetspartners

Göteborg Konsultuppdrag

Just nu söker vi efter controllers med några års erfarenhet till höstens spännande konsultuppdrag. Vi arbetar med attraktiva bolag, ofta med starka varumärken där du kan arbeta både som konsult eller hitta en långsiktig utveckling.

Sök rollen Senast 1 september, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans och är ett nischat affärsområde inom Wise Professionals. Vi arbetar med rekrytering direkt till våra kunder samt erbjuder en spännande roll som konsult via oss. Just nu växer vi på EQonomy och våra kunder har ett ökat behov av konsulter med vass kompetens inom controlling.

Till vår konsultverksamhet letar vi efter dig som vill arbeta som Business Controller, Sales Controller och/eller Financial Controller. Vi på Wise Professionals arbetar med några av Sveriges starkaste varumärken och erbjuder spännande utvecklingsmöjligheter för dig som konsult. Just nu ser vi ett extra stort intresse hos våra kunder för dig som har från två års erfarenhet och uppåt av att arbeta som antingen Business Controller, Sales Controller eller Financial Controller. Därför vill vi gärna ha en kontakt med dig som är intresserad av området. Vi är även intresserade av dig som har ett eget bolag och är intresserad av att arbeta som underkonsult via oss.

Vi vill ha kontakt med dig som kan starta omgående men också med dig som vill knyta kontakter för framtida tjänster. Vi söker brett erfarenhetsmässigt och letar såväl efter analytiska och affärsinriktade personer. Om du vill arbeta med några av nedanstående arbetsuppgifter hoppas vi därför du ser en ansökan som ett första steg och en möjlighet för oss att hitta rätt uppdrag för just dig. Har du erfarenhet av att arbeta med alla exemplifierade arbetsuppgifter vågar vi lova dig ett telefonsamtal. Specificera gärna i din ansökan vad du vill arbeta med eller rikta in dig mot.

 • Analys av nyckeltal
 • Prognoser, prognosarbete
 • Stöd för ledningsgrupp
 • Analysera och följa upp resultat, bevaka lönsamhet
 • Kostnadsuppföljning
 • Budgetering, budgetuppföljning
 • Periodiska rapporter
 • Likviditetsplanering

Din bakgrund
Generellt för att du ska vara en aktuell kandidat för våra kunder så behöver du som söker ha en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av controlling. Vi ser även positivt på om du tidigare har jobbat med redovisning och bokslut. Du har generellt goda systemkunskaper och har tidigare erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem – specificera gärna vilka i ditt CV. Du är van vid att dagligen arbeta i Excel och Officepaketet, vilket du behärskar väl. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska.

Som person är du professionell och redo att bidra med din kompetens och erfarenhet för att hjälpa våra kunder, samtidigt som du vågar utmana dig själv för att utvecklas. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya organisatoriska strukturer, roller och arbetsuppgifter och du drivs av att arbeta självständigt. Du arbetar proaktivt och lösningsfokuserat och planerar och organiserar ditt arbete väl. Som person är du positiv, tillmötesgående och har ett prestigelöst sätt.

Hur långt är ett konsultuppdrag?
Längden på våra uppdrag varierar och vi har uppdrag på både hel- och deltid. Ibland är de på någon månad men vi har även uppdrag som sträcker sig uppåt två år. Vissa av våra uppdrag går efter några månader över i en anställning direkt hos vår kund. Vi vill därför gärna ha kontakt både med dig som arbetar som egen konsult (med eget bolag) och du som önskar vara anställd konsult direkt hos oss.

Är du intresserad?
Känns konsultrollen spännande hoppas vi att du ser en ansökan som ett första steg och en möjlighet för oss att hitta rätt uppdrag för just dig. Du skickar in din ansökan med ditt CV och/eller LinkedIn-profil direkt via vår hemsida. Vi kommer gå igenom ansökningarna löpande och matcha mot de pågående uppdrag vi har just nu. Oavsett så kommer vi ge dig återkoppling på ansökan.

Är du nyfiken på att läsa mer om konsultrollen på EQonomy kan du läsa mer här eller ta en kontakt med oss så svarar vi gärna på dina frågor. Vi som arbetar med våra konsulter i Göteborg inom Ekonomi & Finans är Lisa Kayser (lisa.kayser@wise.se – 0760001860) och Alexandra Cederqvist (alexandra.cederqvist@wise.se – 073-5216560). 

Nu ser vi fram emot att läsa din ansökan!

Sök rollen Senast 1 september, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

lisa_kayser

Lisa Kayser

Talent Acquisition Specialist, Göteborg

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 1 september, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomiassistent till internationell koncern

Är du en ambitiös ekonom som vill arbeta med kund- och leverantörsreskontra i ett härligt team med fina utvecklingsmöjligheter? Hos vår kund erbjuds nu ett roligt och utmanande uppdrag det finns utrymme att ta egna initiativ och driva ditt arbete självständigt.

Göteborg Sista ansökningsdag: 12 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Nytt

Projektcontroller

Till ekonomiavdelningen söker Barnfonden en erfaren controller som i tätt samarbete med kollegor på programavdelningen i Sverige och utland ska verka för finansiell kvalitet genom hela projektcykeln. Det är en roll med flera kontaktytor i en internationell miljö där du får ta stort eget ansvar samtidigt som du jobbar i ett team tillsammans med nära kollegor. Arbetet innebär att sammanställa och kvalitetsgranska projektbudgetar för ansökningar till bidragsgivare och finansiärer, att arbeta med finansiell uppföljning och rapportering av projekten, samt ansvara för att projektrevisioner görs i enlighet med givaravtal. Du förväntas bidra till att vidareutveckla rutiner för budgetering, finansiell uppföljning, avstämning av balanskonton, redovisning av ekonomiska utfall samt tillsammans med Ekonomichefen bygga upp rutiner för intern styrning och ekonomisk uppföljning i fält.

Skåne Sista ansökningsdag: 8 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Peab Anläggning Väst söker en regioncontroller till staben!

Nu har du möjligheten att söka tjänsten som Regioncontroller hos Peab. Peab Anläggning Region Väst växer stadigt med många spännande och intressanta projekt på gång. Inom regionen är vi drygt 600 anställda, varav 350 tjänstemän och 250 yrkesarbetare med en omsättning på ca 2,7 miljarder kronor. Vill du vara med på en spännande resa där din roll har stor betydelse för organisationens utveckling? Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 september, 2019 Tipsa en vän

Läs mer & ansök