Insurance Manager till svenskt drivmedelsföretag

Stockholm Konsultuppdrag

Är du kunnig inom försäkringar och söker ett långt uppdrag i centrala Stockholm? Då kan rollen som Insurance Manager vara något för dig!

Sök rollen Senast 17 augusti, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Det här är ett konsultuppdrag via oss på EQonomy/Wise Professionals där du blir anställd via oss och jobbar ute hos kund. Tjänsten är ett deltidsuppdrag på 75% med start efter sommaren som pågår 2,5 år framåt. Placering är på kundens kontor i centrala Stockholm.

Om rollen

I rollen som Insurance Manager blir du ytterst ansvarig för kundens försäkringsprogram. Det innebär bland annat att du identifierar och utvärderar koncernens försäkringsbehov samt kontinuerligt anpassar försäkringsskydd utifrån nya risker som uppstår eller minskar i verksamheten. Du administrerar koncernens egendom- och ansvarsförsäkringar, sammanställer och avrapporterar information vid förnyelse/upphandling. Rapportering sker primärt till CFO och General Counsel.

Rollen kommer bland annat bestå av att:

  • Identifiera och utvärdera koncernens försäkringsbehov
  • Utreda, förhandla och upphandla försäkringar
  • Administrera information till försäkringarna
  • Intern försäkrings- och skaderådgivning
  • Hantera koncernens skador genom att koordinera med extern skadereglerar och administrera större egendom- och ansvarsskador
  • Viss löpande ekonomisk administration och budgetansvar

Om dig

För att trivas i den här rollen ser vi att du har minst två års erfarenhet från en liknande roll sedan tidigare. Du är kunnig inom försäkringar och har kunskap eller utbildning inom främst sakförsäkring, relaterad juridik och risk management.

Som person är du noggrann, analytisk och har förmågan att fatta beslut. Du trivs med att ta initiativ och självständigt driva dina huvudområden framåt. Vidare är du ansvarstagande samt har lätt för att samarbeta med andra.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Ansökan

Har du frågor om rollen kontakta konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@wise.se). För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med din ansökan.

På grund av semestertider vill vi redan nu flagga för att vår återkoppling till dig kan dröja något längre än vanligt, men vi lovar att återkomma till dig så snart vi gått igenom din ansökan. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 17 augusti, 2019

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Maria Hansson

Maria Hansson

Senior konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 17 augusti, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Ekonom med intresse för redovisning och förbättringsarbete

Är du ekonom och trivs i ett brett och konsultativt arbete? Är förbättringsarbete något du gärna arbetar med i din roll? Vi på Sensus studieförbund söker en ekonom som vill verka tillsammans med oss i en lång visstidsanställning med möjlighet till förlängning eller anställning. Sensus skapar möjlighet till utveckling och lärande med ett aktivt engagemang i samhället. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 10 augusti, 2019

Läs mer & ansök

Ekonom till Sensus Studieförbund

Är du ekonom och trivs i ett brett och konsultativt arbete? Vi på Sensus studieförbund söker en ekonom som vill verka tillsammans med oss i ett långsiktigt samarbete. Sensus skapar möjlighet till utveckling och lärande med ett aktivt engagemang i samhället. Välkommen med din ansökan!

Stockholm/Göteborg/Malmö Sista ansökningsdag: 10 augusti, 2019

Läs mer & ansök

Financial Controller till Scania

Har du erfarenhet från en roll som Financial Controller i storbolag sedan tidigare och är bästa kompis med Excel? Söker du ett långt uppdrag med start efter sommaren? Då kan det här vara ditt drömuppdrag!

Stockholm Sista ansökningsdag: 17 augusti, 2019

Läs mer & ansök

Senior redovisningsekonom till Peab Support AB

Är du en skicklig redovisningsekonom som vill bli en del av ett företag som arbetar med att bygga framtidens hållbara samhälle? Har du tidigare arbetat med kvalificerad redovisning och vill du bli en del av ett varmt team i en miljö där du får stor möjlighet att påverka?

Solna Sista ansökningsdag: 13 augusti, 2019

Läs mer & ansök