Senior Redovisningsekonom till Brose

Göteborg Rekrytering

Efter några år som redovisningsekonom är du inte redo att lämna rollen men du längtar efter mer ansvar och större påverkansmöjligheter. Stämmer det på dig? Då kan rollen på BROSE vara helt rätt.

Sök rollen Senast 4 juli, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Brose är ett multinationellt bolag som är ledande inom sin bransch. Brose utvecklar och producerar bildelar som bidrar till säkerhet, komfort och effektivitet för bilbranschen. De har verksamhet i 23 länder och på 63 platser.
Rollen
I rollen som redovisningsekonom på Brose kommer du arbeta brett inom ekonomi. Du ansvarar för redovisningen för fabriken i Torslanda och rapporterar till huvudkontoret i Tyskland där den centrala ekonomifunktionen finns. Du kommer i denna roll att sköta den löpande bokföringen samt bokslut tillsammans hantering av moms, skatter, analysera likviditet, förbereda betalningar och vara kontaktyta mot bl.a Skatteverket och Bolagsverket i juridiska frågor.
Du kommer ha många kontaktytor både internt och externt såväl som inom Sverige och internationellt.

Ditt bidrag
Vi tror att du är en senior redovisningsekonom som vill ta ansvar för en hel enhet. Vi ser helst att du har en stor erfarenhet av svenska skatte- och bokföringsregler. Du bör ha arbetat i SAP tidigare och har vana av att arbeta internationellt. Du behärskar svenska och engelska flytande och om du kan tyska är detta en fördel.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder dig ett arbete i en stor koncern och med mycket eget ansvar. Du kommer ha en roll där du kommer få möjlighet att påverka beslut och arbeta internationellt. Hos oss finns möjlighet till en internationell karriär och attraktiva anställningsvillkor.

Om oss
Brose är ett familjeägt företag som har sin bas i Tyskland. Företaget finns idag i 23 länder och har verksamhet på 63 platser och är ett av Tysklands mest innovativa företag. Brose utvecklar, producerar och säljer mekaniska produkter som bidrar till säkerhet, komfort och effektivitet för bilbranschen. Vi har ett tätt samarbete med varumärken som Volvo, BMW och Mercedes för att nämna några och vi har ett stort fokus på kvalité och hållbarhet.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta Rekryteringskonsult Johannes Hedlund (0760-001891, johannes.hedlund@wise.se).

Vi ser fram emot att få din ansökan via www.wiseprofessionals.se dock senast 30:e juni 2019

Varmt välkommen!

Sök rollen Senast 4 juli, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Brose

Flygfältsgatan 4, Torslanda

Kontakta mig för mer information

Johannes Hedlund

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 4 juli, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Redovisningsassistent

Är du på jakt efter en nya utmaningar och vill utvecklas som ekonom inom ett internationellt bolag? För vår kunds räkning söker vi just nu efter en redovisningsassistent som kan börja jobba efter sommaren.

Göteborg Sista ansökningsdag: 1 juli, 2019

Läs mer & ansök

Senior redovisningsekonom med erfarenhet av skatt till Fortum

Har du erfarenhet av kvalificerad redovisning och skatt? Eller vill du utvecklas i din specialistroll och lära dig mer? Vi vill satsa på dig som söker en långsiktig arbetsgivare och som har ett stort intresse för skattefrågor och vill jobba specialiserat med detta hos oss. Fortum arbetar utifrån framtidens rena energiförsörjning. Hos oss blir du en del av ett stabilt bolag med bra förmåner och med fokus på livsbalans. Välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juni, 2019

Läs mer & ansök

Chef för redovisning och anläggningar

Nobina söker en chef för redovisning och anläggningar. Var med oss i vår mission att verka för ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader!

Stockholm Sista ansökningsdag: 30 juli, 2019

Läs mer & ansök