EQonomy söker redovisningsekonomer och interima ekonomichefer

Skåne

Just nu söker vi efter erfarna redovisningsekonomer och ekonomichefer till flera spännande konsultuppdrag. Vi arbetar med attraktiva bolag, ofta med starka varumärken där du som konsult eller rekryt kan hitta en långsiktig utveckling.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar med rekrytering direkt till våra kunder samt erbjuder en spännande roll som konsult via oss.

Sök rollen Senast 15 juni, 2019

Ditt framtida uppdrag

Detta är en öppen annons och ett proaktivt sätt för oss att hitta rätt kompetens inom de områden vi ser ett tydligt behov. Vi söker brett erfarenhetsmässigt och både analytiska och affärsinriktade personer. Om du vill arbeta med några av nedanstående arbetsuppgifter hoppas vi därför du ser en ansökan som ett första steg och en möjlighet för oss att hitta rätt uppdrag för just dig. Har du erfarenhet av att arbeta med alla exemplifierade arbetsuppgifter vågar vi lova dig ett telefonsamtal. Specificera gärna i din ansökan vad du vill arbeta med eller rikta in dig mot.

Redovisning

–         Upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut

–         Löpande bokföring

–         Projektredovisning

–          Koncernredovisning, konsolidering

–     Moms, skatt och löner

Din bakgrund och erfarenhet

Vi söker dig som har en utbildning inom ekonomi och tidigare erfarenhet av redovisning och/eller ekonomiansvar. Du har generellt goda systemkunskaper och har tidigare erfarenhet av ett eller flera ekonomisystem. Du är van att arbeta dagligen i Excel och Officepaketet, vilket du behärskar väl. Vidare har du goda kunskaper i engelska.

Som person är du professionell och redo att bidra med din kompetens och erfarenhet för att hjälpa våra kunder, samtidigt som du vågar utmana dig själv för att utvecklas. Du har förmågan att snabbt sätta dig in i nya organisatoriska strukturer, roller och arbetsuppgifter och du drivs av att arbeta självständigt. Du arbetar proaktivt och lösningsfokuserat och planerar och organiserar ditt arbete väl. Som person är du positiv, tillmötesgående och har ett prestigelöst sätt.

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Sök rollen Senast 15 juni, 2019

Kontakta mig för mer information

Patrik Gustavsson

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 15 juni, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Ekonomiansvarig

Söker du en bred roll i en rörlig och inspirerande miljö? Vill du bli en del av en organisation som växer?
Då kan rollen som ekonomiansvarig hos ApartDirect vara något för dig – varmt välkommen att söka!

Stockholm Sista ansökningsdag: 8 juni, 2019

Läs mer & ansök

Affärsnära Business Controller

Nu söker vi en Business controller som har erfarenhet av, och ett intresse för, affärsutveckling och förändringsarbete. Tjänsten är ett vikariat på heltid under 1 år med start i juli/augusti. Du blir anställd av oss på Wise Professionals för att arbeta som uthyrd konsult.

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 juni, 2019

Läs mer & ansök

Business Controller till Logistic Contractor

Är du en Business Controller som trivs med högt tempo och vill jobba i ett entreprenörsdrivet företag? Vi söker dig som gillar utmaningar, har rätt mindset och vilja för att gemensamt lyfta Logistic Contractor till nästa nivå.

Göteborg Sista ansökningsdag: 31 maj, 2019

Läs mer & ansök

Affärsstödjande Ekonomiansvarig till Valea

Som ekonomiansvarig hos oss får du vara med och forma din roll utifrån vår verksamhets behov. Vi erbjuder en bred tjänst med fokus på affärscontrolling. Som del av Valea får du också arbeta i en nischad och stabil bransch med oerhört kompetenta kollegor som alla brinner för framtidens teknik.

Göteborg Sista ansökningsdag: 26 maj, 2019

Läs mer & ansök