Redovisningsspecialist

Stockholm

Nu har vi ett spännande uppdrag för dig som redovisningsspecialist/senior redovisningsekonom!

Sök rollen Senast 26 mars, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Till ett internationellt industriellt bolag i Sickla söker vi nu en redovisningsspecialist

Om rollen
Du kommer att vara en del av ett kunskapsrikt och drivet team om 7 personer som är en del av den största enheten inom bolaget. Du spelar en central roll i bolagets dagliga operationella arbete där du stöttar alla finansiella aktiviteter. Du rapporterar till redovisningsansvarig. Rätt person för rollen är den som brinner för redovisning och kan driva frågor och lösa dem från grunden. Bolaget erbjuder goda utvecklingsmöjligheter lokalt och globalt. Uppdraget är ett hyrköp vilket innebär att du initialt är anställd hos oss men tanken är att efter ett gott samarbete att du ska bli överrekryterad till kunden.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

·      Rapportering

·      Avstämningar

·      Löpande redovisning

·      Utveckla och analysera finansiella rapporter både i SAP och SAP BI (Business Intelligence)

·      Kontinuerligt jobba med förbättringar kring effektivitet genom att delta i olika projekt

·      Stötta revisorer

Din bakgrund och person
För att vara framgångsrik i rollen har du en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt flerårig erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning.
Du är en noggrann, strukturerad och lösningsorienterad person med hög leveranssäkerhet. Då bolaget verkar i en internationell kontext med SAP som huvudsystem söker vi en systemvan person med mycket god erfarenhet av Excel. Det är starkt meriterande med tidigare erfarenhet av SAP samt kunskaper inom IFRS och tidigare har arbetat i ett internationellt bolag.

När du blir en av oss
Som konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på Wise Professionals är passionerade, nyfikna individer som utmanar både gamla sanningar och nya tekniker, som driver positiv och värdeskapande förändring – för oss själva, för våra kunder och för världen.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

När du blir en av oss
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är kandidatansvarig Julia Berg (julia.berg@wise.se) och konsultchef Maria Hansson (maria.hansson@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 26 mars, 2019

Kontakta mig för mer information

Julia Berg

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 26 mars, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Strategisk Inköpare av indirekt material och service till Ahlsell

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom strategiskt inköp av indirekt material och service, gärna med inriktning mot Supply Chain och vill vara med på vår utvecklingsresa för att bygga en starkare funktion för Indirekt material och Service? Vi söker en strategisk inköpare som med engagemang, erfarenhet och nyfikenhet vill vara med och skapa resultat hos oss. Är det du? Läs mer om rollen och sök in nedan.

Stockholm Sista ansökningsdag: 14 april, 2019

Läs mer & ansök

Kreditadministratör till Alektum Group

Befinner du dig i början av din ekonomikarriär och vill axla en utvecklande roll som kreditadministratör? Mitt i centrala Göteborg i fräscha lokaler finner du Alektum Group, ett riktigt coolt bolag inom finansbranschen som arbetar med kredithantering och inkasso.

Göteborg Sista ansökningsdag: 17 april, 2019

Läs mer & ansök

Credit officer till Alektum Group

Nu har möjligheten öppnat upp sig för ett riktigt spännande uppdrag för dig som vill utvecklas inom finansbranschen, och närmare bestämt inom kredithantering. Vi söker dig med ekonomisk bakgrund som är redo för att självständigt hantera dina egna kunder och med bästa möjliga service och expertis erbjuda dem skräddarsydda finansiella kreditlösningar. Alektum Group det internationella bolaget med entreprenöriell känsla och en fantastisk resa framför sig.

Göteborg Sista ansökningsdag: 17 april, 2019

Läs mer & ansök

Ekonom med stor passion för Excel

Är du en lösningsorienterad och kommunikativ ekonom med IT-intresse? Har du avancerade kunskaper i Excel och en förståelse för databaser? Nu söker vi dig som vill arbeta på en innovativ arbetsplats med höga ambitioner!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 april, 2019

Läs mer & ansök