Välkomna redovisningsekonomer!

Stockholm

Vi söker er som är bokslutssjälvständiga redovisningsekonomer som är prestigelösa och van att sitta med hela flödet.

Sök rollen Senast 27 april, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Vi har fler spännande uppdrag på gång! Perfekt för er som är underkonsulter, ute efter både långa samt kortare uppdrag eller för er som vill gå in på ett hyrköp.

Din bakgrund

Vi ser att du såklart har några år på nacken som redovisningsekonom men det viktigaste är vad du har gjort under dina år och din personlighet. Har du tidigare erfarenheter med allt från reskontra, löpande bokföringar till bokslut är du rätt för oss!

Väljer du att hänga med oss kan du få ett kunskapstest skickat från oss, bara lugn, inget främmande för dig som arbetar med detta! Det är ett test som är riktat för redovisningsekonomer.

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer

Frågor? Hör av dig! Jag som sitter med detta fina nätverk heter Julia Berg och arbetar som Talent Acquisition Specialist här på Wise Professionals, ni når mig på: julia.berg@wise.se

Sök rollen Senast 27 april, 2019

Kontakta mig för mer information

Julia Berg

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 27 april, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Ekonomiassistent till Skanska

Nu finns det en fin möjlighet för ett långtidsuppdrag via oss på Wise Professionals! Till Skanska söker vi en driven ekonomiassistent till deras kontor i Stadshagen.

Stockholm Sista ansökningsdag: 1 maj, 2019

Läs mer & ansök

Chef för redovisning

Till vårt servicecenter i Solna söker vi nu en chef för att leda och utveckla arbetet för avdelningen Redovisning och Anläggningar.

Solna Sista ansökningsdag: 4 maj, 2019

Läs mer & ansök

Erfaren Redovisningsekonom

Vill du komma till en snabbrörlig och obyråkratisk organisation med hög servicenivå och en stark kultur av att arbeta tillsammans? Då har du exakt den rollen här. Läs mer nedan och ansök direkt om du tycker rollen stämmer in på dig.

Stockholm Sista ansökningsdag: 15 maj, 2019

Läs mer & ansök

Redovisningschef till Bilia AB

Till vår ekonomiavdelning i Stockholm söker vi nu en redovisningschef för att leda och utveckla arbetet för avdelningen Redovisning och Rapportering. Delar du vår vision att bli en ekonomiavdelning som genom kontinuerlig utveckling möter kraven från branschens bästa servicebolag så kan vi erbjuda dig en spännande och social arbetsmiljö med goda möjligheter att utvecklas.

Solna Sista ansökningsdag: 27 april, 2019

Läs mer & ansök