Insurance Officer – ALD Automotive

Täby Rekrytering

ALD Automotive har i mer än 15 år hjälpt svenska och internationella företag att hitta rätt leasingbilar och rätt finansiella lösningar. Idag förvaltar ALD Automotive mer än 1 miljon tjänstebilar i 43 länder. I år firar vi på ALD 20 år, välkommen att fira med oss!

Sök rollen Senast 28 februari, 2019

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Förmånsbil
 • Friskvård
 • Privat sjukförsäkring

Erbjudande:

Personalens kunskaper, attityder och beteenden är det som gör skillnad i vår organisation, både när det handlar om att vara en attraktiv arbetsplats och att uppnå goda resultat. Vår personal är den viktigaste tillgång vi har för att leverera värde till våra kunder. Det är därför viktigt för oss att främja en stark, värdebaserad företagskultur med utrymme för anställda som kan och kommer att ta ansvar för att utveckla och förbättra vår verksamhet. Våra kärnvärden är: Teamspirit, innovation, ansvar och engagemang.

Om rollen:

I rollen som Insurance Officer hos ALD, ansvarar du för motorfordonsförsäkringar inom Sverige. Tjänsten är baserad i Täby, du ingår i ett team som finns i Täby och Lund. Du kommer rapportera till Operations Director som är placerad i Lund. Arbetet kommer ske lokalt och internationellt. Du kommer att ha regelbunden kontakt med kollegorna på Irland och i andra europeiska länder.

Inom ditt ansvarsområde ingår bland andra följande uppgifter:

 • Konkurrentbevakning – är vi konkurrenskraftiga?
 • Uppföljning av vår produkt t.ex. Lönsamhet, skadeutfall, skadetrender
 • Kontakter och möten med ALD Re och vår partner Moderna Försäkringar
 • Offerthantering samt deltagande i kundmöten som specialist
 • Intern kommunikation kring vår ADLs produkter
 • Bevaka att vi uppfyller IDD t.ex. Nyanställda som ska gå utbildning t.ex.

Vem är du?

För att vara framgångsrik i tjänsten vill vi att du är analytisk, ansvarstagande och noggrann. Du har akademisk utbildning, gärna med ekonomisk inriktning, samt 3 års erfarenhet från försäkringsområdet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet från motorfordonsförsäkringar. Du måste ha en kommunikativ förmåga, både muntlig och skriftligt samt ha erfarenhet av att bygga goda relationer på olika nivåer i en organisation. Du bör kunna arbeta självständigt såväl som i grupp, med fokus på kvalitet och lönsamhet. Vi tycker det är viktigt att du har en hög initiativförmåga att driva dina processer framåt. Dessutom har du god prioriterings-, planerings-, analys- och beslutsförmåga.

 • 3 års erfarenhet av försäkringsbranschen
 • Erfarenhet av motorfordonförsäkring
 • Relevant ekonomisk förståelse av försäkringsekonomi
 • Akademisk examen
 • Du talar och skriver engelska utan problem

Ansökan:

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Sredojevic på paul.sredojevic@wise.se eller telefon 076 000-18-63. Vi ser fram emot din ansökan senast den 31 januari 2018 via www.wise.se. Vi tar inte emot ansökningar via mejl. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

ALD Automotive är ett av världens ledande leasingbolag med över 1,5 miljoner bilar och 6000 medarbetare i 43 länder. ALD Automotive är ett dotterbolag till den franska bankkoncernen Société Générale. Vi är specialiserade på fordonsleasing till företag och privatpersoner och säljer våra produkter och tjänster både direkt och via partners. ALD Automotive är märkesoberoende och finansierar alla märken. Läsa gärna mer på www.aldautomotive.se.

Sök rollen Senast 28 februari, 2019

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Paul Sredojevic

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 28 februari, 2019

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Financial Controller till SC Motors Sweden

Vill du arbeta som Financial Controller i en spännande internationell koncern? Som Financial Controller på SC Motors får du vara med i ett spännande skede och arbeta med kompetenta och engagerade kollegor i en dynamisk verksamhet där ambitionen är att bli den bästa controlleravdelningen!

Stockholm Sista ansökningsdag: 16 februari, 2019

Läs mer & ansök

Financial Controller till ESAB AB

Vi söker dig som vill ha en verksamhetsnära roll med många olika kontaktytor. Hos ESAB får du möjlighet att arbeta operativt och hands-on med rutinuppgifter samtidigt som du kommer arbeta strategiskt och med mer kvalificerade arbetsuppgifter. Tveka inte att söka denna intressanta tjänst!

Göteborg Sista ansökningsdag: 31 januari, 2019

Läs mer & ansök

Kreditadministratör till Alektum Group

Befinner du dig i början av din ekonomikarriär och vill axla en utvecklande roll som kreditadministratör? Mitt i centrala Göteborg i fräscha lokaler finner du Alektum Group, ett riktigt coolt bolag inom finansbranschen som arbetar med kredithantering och inkasso.

Göteborg Sista ansökningsdag: 28 januari, 2019

Läs mer & ansök