Robotisering

Göteborg

OBS. Detta är en intern annons (test) och är alltså ingen annons som går att söka.

Sök rollen Senast 18 december, 2018

Vi är en Rekryteringsbyrå inom rekrytering och attraktion som daligen arbetar för att utmana en traditionell bransch. Detta är en testannons som del i vår robotiseringssatsning mot att automatisera delar av vår rekryteringsprocess. Vi satsar på att använda teknik som skapar bäst effekt och värde för alla våra intressenter. Vi frigör tid för våra konsulter att lägga tid på det som skapar reellt värde, vi ökar också hållbarheten och rekryterar diskrimineringsfritt.

Det kommer komma mer information och hur detta kommer att påverka dig som kandidat eller konsult, positiv sådan är vi övertygade om!

Ha en fortsatt fin dag!

Vänligen,
Wise Professionals genom Alexandra Emilsson 0739-613063

Sök rollen Senast 18 december, 2018

Kontakta mig för mer information

Alexandra Emilsson

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 18 december, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Controllers till EQonomy

Just nu söker vi efter erfarna och juniora controllers till höstens spännande konsultuppdrag. Vi arbetar med attraktiva bolag, ofta med starka varumärken där du kan gå in som konsult eller kan hitta en långsiktig utveckling.

Göteborg Sista ansökningsdag: 29 november, 2018

Läs mer & ansök

Junior ekonomiassistent till AdMare Ship Management

Har du en yrkes- eller kandidatexamen inom ekonomi och är nu redo att ta nästa steg ut i karriären? Eller har du kanske provat på enklare ekonomiarbete och söker efter ett mer långsiktigt uppdrag? Kommunicerar du dessutom obehindrat på såväl svenska som engelska och är en fena på administration? Då ska du läsa vidare!

Göteborg Sista ansökningsdag: 4 december, 2018

Läs mer & ansök

Senior Redovisningsekonom

Är du en erfaren redovisningsekonom som vill arbeta självständigt med stort ansvar och vara med att sätta struktur och rutiner? Då är detta tjänsten för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 27 november, 2018

Läs mer & ansök