Partsrådet söker en ekonomiansvarig

Stockholm Rekrytering

Söker du en bred och omväxlande roll som ekonomiansvarig i en organisation som verkar för ett bättre arbetsliv? Är du även intresserad av att arbeta med verksamhetsuppföljning? Då kan denna roll vara rätt för dig!

Sök rollen Senast 21 november, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Friskvård
  • Lunchförmåner

Om rollen
I din roll som ekonomiansvarig ansvarar du självständigt för den löpande redovisningen, löneadministrationen, tertial- och årsbokslut samt upprättande av årsredovisningen. Detta uppskattas utgöra ca. 30% av din tid.

Resterande tid kommer du att ägna åt att följa upp det nya arbetsområdet Hållbart arbetsliv. Du kommer att ansvara för att utveckla och implementera ett uppföljningssystem för att bland annat följa vilka tjänster som myndigheterna avropar, vilka som är beställande lokala parter samt säkra kopplingen mellan beställning och leverans av tjänster från aktuella partners.

Du arbetar nära programchefen för Hållbart arbetsliv och Partsrådets kanslichef och du samarbetar även med Trygghetsstiftelsens ekonomichef när det gäller kapitalförvaltning.

Vem söker vi?
Du har flera års dokumenterad erfarenhet av redovisning där du självständigt har gjort bokslut samt upprättat årsredovisning enligt K3. Har du erfarenhet av ekonomisystemet Agresso/Unit4 och lönesystemet Agda är det meriterande.  Du är mycket bra på att systematisera data och att använda Excel. Du har även erfarenhet av att presentera finansiella data så att ledningen och andra intressenter förstår och får stöd för sitt beslutsfattande. Vidare har du en treårig akademisk examen inom ekonomi. 

Som person tar du arbete och prestation på allvar och du får ditt arbete slutfört på ett strukturerat sätt. Du är noggrann, prestigelös och förhåller dig till andra på ett öppet och accepterande sätt och får andra att känna sig bekväma samt etablerar trovärdighet.

Om Partsrådet
Partsrådet är en ideell förening som består av arbetsgivare och fack på central nivå inom staten. Tillsammans tillhandahåller vi verktyg för ett bättre arbetsliv, bättre lönebildning, bättre arbetsmiljö, bättre samverkan och bättre utveckling på statliga arbetsplatser. Att skapa en bättre arbetsdag varje dag, är syftet för vårt arbetsområde Hållbart arbetsliv. Genom nytänkande, enkla och förtroendeskapande tjänster är målet att skapa friska och engagerade arbetsplatser inom statlig sektor. Läs mer om Rådet för partsgemensamt stöd på det statliga avtalsområdet, Partsrådet, på www.partsradet.se och ta del av vår verksamhetsberättelsen här.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Partsrådet med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elin Allskog (elin.allskog@eqonomy.se). Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka!

Sök rollen Senast 21 november, 2018

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Elin Allskog

Rekryteringskonsult, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 21 november, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Controllers till EQonomy

Just nu söker vi efter erfarna och juniora controllers till höstens spännande konsultuppdrag. Vi arbetar med attraktiva bolag, ofta med starka varumärken där du kan gå in som konsult eller kan hitta en långsiktig utveckling.

Göteborg Sista ansökningsdag: 29 november, 2018

Läs mer & ansök

Robotisering

OBS. Detta är en intern annons (test) och är alltså ingen annons som går att söka.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 december, 2018

Läs mer & ansök

Junior ekonomiassistent till AdMare Ship Management

Har du en yrkes- eller kandidatexamen inom ekonomi och är nu redo att ta nästa steg ut i karriären? Eller har du kanske provat på enklare ekonomiarbete och söker efter ett mer långsiktigt uppdrag? Kommunicerar du dessutom obehindrat på såväl svenska som engelska och är en fena på administration? Då ska du läsa vidare!

Göteborg Sista ansökningsdag: 4 december, 2018

Läs mer & ansök