Teamleader till kund- och leverantörsreskontra

Stockholm Konsultuppdrag

Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag som teamleader till kund-och leverantörsreskontra till ett bolag i Solna. Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 7 juni, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Om rollen
I rollen som teamleader kommer du planera och kvalitetssäkra arbetet för kund- och leverantörsreskontra teamet. Uppdraget förväntas starta i augusti och pågå fram till årsskiftet. Du kommer supportera och ansvara för hela flödet och se till att deadlines följs. Du förväntas inte dagligen arbeta med det operativa men behöver kunna rycka in där det behövs och stötta teamet i sedvanliga reskontrauppgifter. Du kommer vara arbetsledande för två personer där ena ansvarar för kundreskontran och den andra leverantörsreskontran. 

Vem söker vi
För att lyckas i rollen som teamleader ser vi att du är lösningsorienterad och initiativtagande samt trygg både i din person och din kompetens. Det krävs god kommunikativförmåga samt god struktur för att utföra arbetet med bravur. Du ska ha god förståelse för redovisning och haft en liknande tjänst tidigare. Vi ser även att du ska ha arbetat med projektredovisning samt arbetat i Agresso. Vi ser gärna att du har utbildning inom ekonomi.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Har du frågor om rollen kontakta Talent Acquisition Specialist Ellen Andersen (ellen.andersen@eqonomy.se) eller konsultchef konsultchef Elin Allskog (elin.allskog@eqonomy.se).

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Sök rollen Senast 7 juni, 2018

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Ellen Andersen

Talent Acquisition Specialist, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 7 juni, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Mingel och speedintervju med EQonomy!

Det är precis som det låter – Nu öppnar vi på EQonomy dörrarna för dig som är ekonom som vill komma hit och mingla med oss! Fredagen den 8 juni kommer vi finnas tillgängliga för alla typer av frågor och funderingar. Du erbjuds också möjligheten för en speedintervju med någon av oss i teamet. Kom och häng med oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 juni, 2018

Läs mer & ansök

Business Controller till välkänt bolag

Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag som Business Controller till välkänt bolag i centrala Stockholm med omgående start. Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 8 juni, 2018

Läs mer & ansök

Junior redovisningsekonom till Claremont

Har du några års erfarenhet inom redovisning och vill utvecklas vidare i en roll där du får möjlighet att arbeta brett och på sikt ansvara för flera bolag i en koncern? Trivs du i en föränderlig och social miljö med fart och fläkt? Då är det här en chans du inte vill missa – Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 juni, 2018

Läs mer & ansök