Ekonomiansvarig till bolag inom sjukvård och hälsa

Stockholm

Vill du få möjligheten att ansvara för ekonomin på ett bolag inom sjuk- och hälsovård i Stockholm City? Sök då denna roll redan idag!

Sök rollen Senast 30 maj, 2018

Om uppdraget
Vår kund är verksam inom sjukvård och hälsa och bedriver verksamhet inom ett område med stor potential. De behöver nu en ekonomiansvarig som kommer att ansvara för:

Kvalitetssäkring av redovisningen samt analys och rapportering av månadsbokslut
Uppföljning av pågående projekt, vinstavräkning
Upprättande av delårsbokslut samt rapportering (revideras av extern revisor)
Ta fram underlag inför styrelsemöte
Rådgivning och support i redovisningsrelaterade frågor
Arbetsledning av en person

I uppdraget som ekonomiansvarig ingår även en del operativa delar såsom avstämningar av patientreskontra mot Hogia och skapande av löneverifikat och underlag för pensionsavsättningar.

Rapportering sker till VD.

Detta är ett konsultuppdrag på med start omgående på ca 4-5 månader. Från juni ca 30% sedan går det upp till ca 50% i slutet av aug och i september 80%.

Din bakgrund
Vi ser gärna att du som söker tjänsten har en högskoleexamen eller motsvarande utbildning med ca 3-5 års erfarenhet av liknande arbete. Du har en bra grund inom redovisning och du bör ha erfarenhet av vinstavräkning enligt K3.

För denna roll krävs det att man är trygg i sin kompetens och därav kan vara självgående.

Du är analytisk, prestigelös, lyhörd, strukturerad och har stort engagemang och intresse för de uppgifter du åtar dig.  

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Frågor eller funderingar?
Då är du välkommen att kontakta oss. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Acquisition Specialist Ramona Johansson (ramona.johansson@eqonomy.se) samt Konsultchef Elin Allskog (elin.allskog@eqonomy.se)

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot det!

Sök rollen Senast 30 maj, 2018

Kontakta mig för mer information

Ramona Johansson

Talent Acquisition Specialist, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 30 maj, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Mingel och speedintervju med EQonomy!

Det är precis som det låter – Nu öppnar vi på EQonomy dörrarna för dig som är ekonom som vill komma hit och mingla med oss! Fredagen den 8 juni kommer vi finnas tillgängliga för alla typer av frågor och funderingar. Du erbjuds också möjligheten för en speedintervju med någon av oss i teamet. Kom och häng med oss!

Stockholm Sista ansökningsdag: 6 juni, 2018

Läs mer & ansök

Business Controller till välkänt bolag

Nu har du möjligheten att söka ett spännande konsultuppdrag som Business Controller till välkänt bolag i centrala Stockholm med omgående start. Kanske är det just dig vi söker, varmt välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 8 juni, 2018

Läs mer & ansök

Junior redovisningsekonom till Claremont

Har du några års erfarenhet inom redovisning och vill utvecklas vidare i en roll där du får möjlighet att arbeta brett och på sikt ansvara för flera bolag i en koncern? Trivs du i en föränderlig och social miljö med fart och fläkt? Då är det här en chans du inte vill missa – Vi ser fram emot din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 5 juni, 2018

Läs mer & ansök