Redovisningsekonom med bolagsansvar till iZettle

Stockholm Konsultuppdrag

Är du en person som trivs i en internationell, snabb föränderlig miljö? Vill du utvecklas inom redovisning och vara en del av ett sammansvetsat team som förändrar branschen? Då ska du söka tjänsten till iZettle redan idag!

Sök rollen Senast 25 mars, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

iZettles ord till dig
iZettle är vi stolta över att vara ett företag som frodas av varje individs unika egenskaper. Vi värdesätter den inverkan som en mångfald av erfarenhet, bakgrund, perspektiv och idéer har på vår kultur och på de produkter vi bygger. Vi är en arbetsgivare med jämställdhetsfokus som är dedikerad till att skapa en miljö där människor kan vara sig själva på jobbet och ha tillgång till professionell utveckling.

Om Rollen
I rollen som bolagsansvarig redovisningsekonom kommer du bli en del av ett team på 12 personer. Du kommer att ansvara för ett av bolagen, iZettle Merchant Services AB, där du kommer att sköta hela flödet från kundreskontra till månadsbokslut, rapportering och upprättande av årsredovisning. Du säkerställer att gällande redovisningsregler följs och kvalitetssäkrar boksluten. Det är ett högt tempo i en snabbföränderlig miljö där nya idéer välkomnas och uppmuntras.

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader där ambitionen är att du ska bli anställd hos iZettle. 

Vem söker vi
För att lyckas i rollen som iZettles nya redovisningstalang ser vi att du har arbetat med redovisning i minst 3 år. Som person är du prestationsdriven, initiativtagande samt lösningsorienterad. Du vill vara med och ta ditt team till nästa nivå och gillar att vara i en miljö med högt tempo!

Du är trygg i dina kunskaper inom kvalificerad redovisning och har erfarenhet från momspliktig verksamhet och lagerredovisning. I och med att det är en internationell organisation är det viktigt att du talar flytande engelska. Du har en högskoleexamen i ekonomi eller motsvarande.

Om iZettle
iZettle startades med ett enda uppdrag – att möjliggöra för småföretagare att sälja smartare genom att erbjuda dem verktyg som vanligtvis reserveras för större spelare. Verksamheten grundades 2010 och har för närvarande cirka 480 anställda i tolv länder med kontor i Berlin, London, Madrid, Mexico City, Sao Paulo och Stockholm. iZettle har kommit långt men har en spännande och utvecklande resa framför sig och nu behöver dem de bästa talangerna med på denna resa!

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten. Vi som arbetar med detta uppdrag är Ellen Andersen (ellen.andersen@eqonomy.se, 070 446 32 32) och Elin Allskog (elin.allskog@eqonomy.se, 076 545 40 26).Vi går igenom ansökningarna löpande så vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 25 mars, 2018

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger izettle

Regeringsgatan 59, Stockholm

Kontakta mig för mer information

Elin Allskog

Konsultchef, Stockholm

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 25 mars, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Redovisningsekonom

Som Redovisningsassistent på Brose hittar du ett utmanande jobb där driver ditt arbete självständigt och får ta mycket eget ansvar. Blir du nyfiken på vad mer Brose och EQonomy kan erbjuda? Titta då in här och läs vidare.

Göteborg Sista ansökningsdag: 3 april, 2018

Läs mer & ansök