Business Controller till kommande uppdrag

Malmö

Vi söker nu fler Business Controllers till våra kommande uppdrag. Är du en erfaren Business Controller som vill bli en del av vår konsultverksamthet på EQonomy/Wise Professionals, se hit!

Sök rollen Senast 29 april, 2018

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

  • Flexibla arbetstider
  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på EQonomy/Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra tjänster. I och med att du anmäler ditt intresse på denna annons blir du en del av vårt växande nätverk för ekonomer inom Controlling. Vi ser gärna att du som söker på denna annons är tillgänglig omgående eller kan börja arbeta inom en snar framtid. Skriv med din tillgänglighet i cv:t och om du har uppsägningstid, samt ange hur lång den är.

Ditt uppdrag
Vi ser idag ett ökat intresse hos våra kunder efter Business Controllers och söker därför efter dig som vill arbeta som konsult hos EQonomy/Wise Professionals. Uppdragen varierar i längd med allt från 2 månader och upp till två år och även möjlighet till tillsvidareanställning på företaget efter inhyrningsperioden Arbetsuppgifterna som controller kommer också att variera beroende på kund, men exempel på arbetsuppgifter kan vara:

  • Budget-, boksluts- och prognosarbete
  • Agera stöd till resultatansvarig
  • Verksamhetsuppföljning
  • Stöd till projektledare vid analys av underhållsprojekt
  • Kund-, marknads-, omvärlds- och konkurrentanalyser
  • Att delta i framtagande av årsredovisning, delårsrapport och månadsrapport
  • Omförhandlings- och vakansstatistik m.m.

I rollen som uthyrd konsult får du möjlighet att arbeta hos många av våra spännande kunder med utvecklande uppdrag. Som konsult ställer vi höga krav på din flexibilitet och initiativförmåga. Du förväntas snabbt komma in i nya organisationer och sätta dig in i olika kulturer och system på kort tid. Därtill förväntas det att du levererar och bidrar med kompetens, effektivitet och erfarenhet.

Din bakgrund
För rollen som Business Controller söker vi i första hand dig som har civilekonom- eller högskoleutbildning inom ekonomi samt minst 3-5 års erfarenhet som controller och jobbat nära verksamheten. Det ses som meriterande om du har arbetat med redovisning och varit med i bokslutsarbetet, budget och prognosarbete. Du har självklart goda kunskaper i Excel samt goda kunskaper i ett eller flera ekonomisystem samt rapporteringsverktyg.

Som person är du noggrann, ansvarstagande, kommunikativ och prestigelös med en analytisk förmåga. Konsultrollen ger dig möjlighet att komma i kontakt med nya uppdragsgivare och för att trivas i rollen som konsult krävs det att du är relationsskapande, utåtriktad och arbetsam.

När du blir en av oss
Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord – Passion, Kvalitet och Tillväxt – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant – vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.   Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med konsultuppdrag är kandidatansvarig Jannice Larsson (Jannice.Larsson@wise.se) och konsultchef Josefin Slorafoss (Josefin.Slorafoss@wise.se). Vi går löpande igenom urvalet och kallar in på förutsättningslösa möten i mån av tid.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Sök rollen Senast 29 april, 2018

Kontakta mig för mer information

Jannice Larsson

Talent Acquisition Specialist, Öresund

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 29 april, 2018

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Redovisningsansvarig till Claremont

Trivs du i en ambitiös och inbjudande miljö där du får möjlighet att utnyttja din kunskap inom redovisning samt utvecklas med bolaget? Då kan rollen som Redovisningsansvarig på entreprenörsdrivna Claremont vara din nästa utmaning!

Stockholm Sista ansökningsdag: 15 maj, 2018

Läs mer & ansök

Projekt Controller till Röda Korset

Är du en handlingskraftig medmänniska och Projekt Controller med fokus på finansiell uppföljning? Behärskar du svenska och arabiska obehindrat i både tal och skrift? Det här är en spännande och betydelsefull roll – välkommen med din ansökan!

Stockholm Sista ansökningsdag: 9 maj, 2018

Läs mer & ansök

Business Controller till Luna i Alingsås

Som Business Controller i vår säljorganisation erbjuds du internationella samarbeten, frihet under ansvar och utmanande arbetsuppgifter. Du får möjlighet att bidra och komma med förslag till förbättringar. Vi kommer involvera dig och hoppas att du är nyfiken på vår affär och verksamhet!

Göteborg Sista ansökningsdag: 8 maj, 2018

Läs mer & ansök

Serviceminded administratör till Göteborgs Tekniska Collage

Till vår kund Göteborgs Tekniska Collage (GTC) söker vi en mångfacetterad administratör som gillar kombinationen av service och administration. Du kommer att vara GTC:s ansikte utåt och stötta både projektkoordinator och andra avdelningar med administrativa underlag och ha många kontaktytor både internt och externt

Göteborg Sista ansökningsdag: 28 april, 2018

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom till PerkinElmer

Är du en kvalificerad redovisningsekonom med erfarenhet av bokslutsarbete och internationell verksamhet? Vill du bli en del av ett börsnoterat, internationellt bolag i en bred roll där du får möjlighet att utvecklas? Då kan rollen som redovisningsekonom hos PerkinElmer vara ett uppdrag för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 april, 2018

Läs mer & ansök