Löneadministratör med erfarenhet av redovisning

Göteborg

Har du mycket goda kunskaper inom löneadministration och vill utveckla dina kunskaper inom ekonomi? Då tycker jag att du ska ta en titt på denna tjänst hos Wistrand Advokatbyrå!

Sök rollen Senast 2 oktober, 2017

Till Wistrand Advokatbyrå söker vi nu en Löneadministratör med erfarenhet av att ha hanterat kvalificerade ekonomiassistentuppgifter. Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals på heltid och pågår i ca 8 månader med ambition att bli anställd av Wistrand. Wistrand är en av Sveriges ledande advokatbyråer inom affärsjuridik.

Ditt uppdrag

Vi söker dig med bakgrund inom lön och som nu vill bredda dina kunskaper och gå mer mot ekonomibaserade arbetsuppgifter. Det är en spännande och varierande roll, som på Wistrand går under titeln Ekonomiassistent. Arbetet kommer att innefatta samtliga av ekonomiavdelningens arbetsuppgifter. Initialt kommer en stor del av denna roll handla om att lära sig hantera lönegarantifrågor i konkurser och företagsrekonstruktioner, för att tids nog vara ytterst ansvarig för dessa frågor på byrån. Detta kräver att du har en bred kunskap inom löneadministration.

Arbetsuppgifterna kommer dessutom bestå av exempelvis:   

  •          Löpande bokföring och redovisning
  •          Kund- och leverantörsreskontra
  •          Kontera, registrera räkningar och bedöma om kostnaden är avdragsgill
  •          Administration av löner i konkurser
  •          Supportera medarbetare i alla ekonomirelaterade frågor

Ekonomiavdelningen består idag av fem personer; en Ekonomichef, två Ekonomiassistenter samt två Klientadministratörer. Inom teamet råder en mycket god stämning och målet är att alla ska ha kompetensen nog att kunna hjälpa varandra vid ledigheter och arbetstoppar.

Din bakgrund

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom lön och/eller ekonomi samt tre till fem års erfarenhet av att självständigt ha genomfört hela löneprocessen på ett bolag med ca 80–100 löner. Vi ser gärna att du har erfarenhet från flera branscher och då inom både kollektiv- och tjänstemannasektorn.

Du har goda kunskaper i hela Officepaketet och Excel samt pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Du har arbetat i ett större affärssystem och då företrädesvis i Maconomy.

Som person är du positiv och lösningsfokuserad samt månar om ett gott samarbete kollegor emellan. Du är alltid noggrann och strukturerad och tar själv ansvar för att driva ditt eget arbete. Du har erfarenhet av att arbeta självständigt och har god förståelse för flödet på en lön- och ekonomiavdelning. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat på en advokatbyrå.

Förutom de många skratten och den höga energinivån på kontoret, genomsyras arbetsplatsen av produktivitet och ett högt tempo. Vi ser därför att du, för att trivas i rollen, är flexibel och kan bli avbruten i ditt arbete utan att det påverkar ditt välmående.

 

När du blir en av oss

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är Konsultchef Louise Grammatikas (louise.grammatikas@wise.se) och Kandidatansvarig Stina Scheller (stina.scheller@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Däremot vill jag bra uppmärksamma dig om att vi som arbetar på den här processen kommer under veckorna 28 t.om 31 ha lite sommarledigt och därför kommer återkopplingen dröja längre än vanligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Sök rollen Senast 2 oktober, 2017

Här ligger Wistrand Advokatbyrå

Lilla Bommen 1, Göteborg

Kontakta mig för mer information

Louise Grammatikas

Teamchef Konsultuthyrning, Göteborg

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 2 oktober, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Nu söker vi fler ekonomiassistenter till vår konsultverksamhet

Vill du arbeta som ekonomiassistent? Nu söker vi fler erfarna ekonomiassistenter som vill blev en del av vår konsultverksamhet. Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på EQonomy/Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra kommande uppdrag i Skåneregionen.

Malmö Sista ansökningsdag: 8 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Finance Manager

Är du Finansiell Controller med erfarenhet av personalansvar och vill bli en del av ett bolag där det finns goda möjligheter till internationell karriär? Då kanske tjänsten som Finance Manager kan vara ett rätt nästa kliv för dig.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom

Som Redovisningsekonom på Brose hittar du ett utmanande jobb där ansvar erbjuds och utvecklas i takt med din kunskap. Blir du nyfiken på vad mer Brose och EQonomy kan erbjuda? Titta då in här och läs vidare.

Göteborg Sista ansökningsdag: 7 oktober, 2017

Läs mer & ansök