Redovisningsekonom

Göteborg

Som Redovisningsekonom på Brose hittar du ett utmanande jobb där ansvar erbjuds och utvecklas i takt med din kunskap. Blir du nyfiken på vad mer Brose och EQonomy kan erbjuda? Titta då in här och läs vidare.

Sök rollen Senast 7 oktober, 2017

Nu söker vi På EQonomy en medarbetare som ska arbeta som redovisningsekonom på Brose med kontor i Torslanda.

Detta är ett föräldravikariat på heltid via EQonomy/Wise Professionals med start i december 2017 och förväntas löpa till augusti 2019, med möjlighet till förlängning.

 

Ditt uppdrag

Som redovisningsekonom erbjuds du en omväxlande och utvecklande roll. Hur rollen kommer utformas och i vilken takt det läggs mer ansvar i tjänsten, kommer vara beroende på din kunskap och erfarenhet. Du kommer vara ansvarig för redovisningen inom bolaget samt ansvara för vissa controlling delar. Du har en effektiv bokslutsprocess, gör underlag till bokslut alternativt gör dessa självständigt om du har kompetensen för det. Du arbetar nära ekonomichefen som också blir din närmsta chef.  

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer till exempel vara:

 

·         Löpande bokföring

·         Moms, skattedeklaration

·         Bokslutsarbete samt behjälplig vid analys

·         Kontoavstämningar

 

Du kommer också ta hand om kund- och leverantörsreskontra, det vill säga; boka inbetalningar, läsa in bankfiler, betalning till leverantörer samt ta hand om prisdifferenser. Fakturering och bokning av fakturor gör till största delen en kollega till dig men kan även förekomma i tjänsten.

Du ingår i ett team om två personer där din kollega också är ekonomichef samt controller. Då detta är ett föräldravikariat kommer du kunna gå vid sidan av den nuvarande redovisningsekonomen under december månad.

 

Dig och din bakgrund

 

För att lyckas i rollen bör du ca tre-fem års arbetslivserfarenhet från att självständigt sköta redovisningen på ett medelstort till stort bolag. Det är meriterande om du har erfarenhet av att självständigt även göra bokslut. Du är en flexibel person som trivs i en vardag som inte alltid är helt förutsägbar. Vi ser att du är driven och självgående. Då Brose genomsyras av en tillåtande och lättsam kultur tror vi att du, för att trivas på bolaget, är prestigelös och har nära till skratt.  

 

Om Brose

 

Som ett framgångsrikt familjeföretag med en global tillväxt erbjuder Brose Group utmanande ansvarsområden och spännande karriärmöjligheter till prestationsdrivna, skickliga specialister med solid professionell kunskap och beprövad karriärkompetens som vill bidra till deras företags framgång.

 

Konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och månar om att vara en relevant arbetsgivare för dig som söker nya utmaningar inom ekonomiområdet. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

 

Ytterligare information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Louise Grammatikas på 076-525 90 32, louise.grammatikas@wise.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Sök rollen Senast 7 oktober, 2017

Här ligger Brose

Flygfältsgatan 4, Torslanda

Kontakta mig för mer information

Louise Grammatikas

Teamchef Konsultuthyrning, Göteborg

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 7 oktober, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Nu söker vi fler ekonomiassistenter till vår konsultverksamhet

Vill du arbeta som ekonomiassistent? Nu söker vi fler erfarna ekonomiassistenter som vill blev en del av vår konsultverksamhet. Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på EQonomy/Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra kommande uppdrag i Skåneregionen.

Malmö Sista ansökningsdag: 8 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Finance Manager

Är du Finansiell Controller med erfarenhet av personalansvar och vill bli en del av ett bolag där det finns goda möjligheter till internationell karriär? Då kanske tjänsten som Finance Manager kan vara ett rätt nästa kliv för dig.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 oktober, 2017

Läs mer & ansök