Ekonomiansvarig

Göteborg Rekrytering

Operativ och varierande tjänst i en bransch som gör skillnad för tillväxten i Västsverige.

Sök rollen Senast 14 augusti, 2017

Turistrådet Västsverige är Västra Götalandsregionens helägda bolag för besöksnäringsfrågor. Vi verkar i en dynamisk bransch som är viktig för tillväxten i Västsverige. Vårt uppdrag är att utveckla och marknadsföra Västsverige (Västra Götalands län) som destination. Turistrådet har ett 30-tal medarbetare och kontor i Göteborg på Vasagatan. Läs mer på www.turistradet.com

Vad erbjuder vi?
Vi är ett företag som präglas av stor öppenhet och ett positivt arbetsklimat.  Vi är en drivande part i utvecklingen och marknadsföringen av den västsvenska besöksnäringen såväl i Sverige som internationellt.

Som ekonomiansvarig hos oss får du möjlighet att arbeta varierat med stort ansvar för de ekonomiska frågorna. Du kommer samarbeta tätt med VD, vVD och affärsområdesansvariga, men också ha mycket kontakt med övriga kollegor. Möjlighet finns att arbeta deltid, ca. 80 % om så önskas.

Rollen
Ekonomiarbetet är operativt med stor variation i arbetsuppgifterna och hög grad av självständighet i genomförandet. Bland annat innefattar det följande:

 •          Redovisning/Bokföring
 •          Skatter, Deklaration och Revision
 •          Års-, delårs- och månadsbokslut
 •          Löpande uppföljning av kostnader och intäkter
 •          Leverantörs- och kundreskontra
 •          Likviditetsplanering
 •          Upprätta budget och analysera resultat mot budget/beslut
 •          Bistå vid projektansökningar
 •          Rekvirera medel vid projekt
 •          Lönehantering inkl. reseräkningar

Din bakgrund
Vi tror att du har erfarenhet av att självständigt sköta alla delar av ett företags ekonomihantering, från fakturahantering och löner till årsbokslut och budgetering. Kanske arbetar du idag på ett mindre företag där du ensam sköter hela ekonomin.  Har du erfarenhet av merparten av ovan listade områden är det önskvärt.

Du är en noggrann och analytisk person som älskar siffror. Du har även god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med EQonomy. Har du frågor kring tjänsten får du gärna kontakta rekryteringskonsult Alexandra Emilsson (073-961 30 63, alexandra.emilsson@eqonomy.se).  

Vi ser fram emot att få din ansökan via www.eqonomy.se senast 14 augusti 2017. Observera att återkopplingen kan vara begränsad under sommaren och fram till sista ansökningsdag. Din ansökan kommer behandlas under vecka 33.  

Varmt välkommen!

Sök rollen Senast 14 augusti, 2017

Vår rekryteringsprocess

Detta är vår standardprocess. I det fall vi förväntar oss ett stort urval, eller mindre antal sökande kommer vi att anpassa processen och tidplanen kommer att disponeras något olika. Detta kommer du att märka och få information om löpande i kontakten med ansvarig rekryteringskonsult.

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter såväl som testresultat för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi följer upp med både kandidat och kund efter 1 månad samt efter 5 månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Kontakta mig för mer information

Alexandra Emilsson

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 14 augusti, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Redovisningsekonom till bolag inom järnvägstransport

Vår kund verksam inom transportbranschen söker dig som är vill arbeta i en bred roll som redovisningsekonom. Det här är ett konsultuppdrag med önskad start i mitten av augusti och som pågår i ca 6 månader med goda möjligheter till anställning därefter. Placering är på vår kunds ljusa och trevliga kontor i Mörby Centrum.

Stockholm Sista ansökningsdag: 12 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Spännande konsultuppdrag som Redovisningsekonom till MOHV

Vill du arbeta i en bred ekonomiroll på ett modernt, trevligt och drivet bolag? Då är detta rätt tjänst för dig! Vi söker nu en redovisningsekonom på heltid med start i september och fram till mitten av december med placering på MOHVs kontor i Malmö. Detta är ett konsultuppdrag och för rätt kandidat kan uppdraget leda till förlängning alternativt fast anställning hos vår kund.

Malmö Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2017

Läs mer & ansök

Redovisningsekonom till MOHV

MOHV är ett mäklarföretag som ligger i framkant och som satsar på den nya generationens mäklare. Företaget är i en expansiv fas och söker nu en Redovisningsekonom till deras ekonomi- och administrationsavdelning.

Malmö Sista ansökningsdag: 14 augusti, 2017

Läs mer & ansök