Junior Controller med systemintresse

Göteborg Konsultuppdrag

Är du en junior controller med ett stort intresse för system och dess kringliggande processer kan detta vara helt rätt uppdrag för dig!

Sök rollen Senast 1 oktober, 2017

Det här är några av de förmåner arbetsgivaren erbjuder

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Just nu söker vi för kunds räkning en Junior Controller. Initialt är detta ett konsultuppdrag på heltid via EQonomy/Wise Professionals under ca ett år med möjlighet till förlängning.

 

Ditt uppdrag 

Som controller kommer dina arbetsuppgifter bland annat bestå av ekonomisk uppföljning och analys av företagets olika verksamhetsdelar samt sammanställa prognoser och budget. Du kommer att ta fram och analysera ekonomisk information på koncernnivå och delta i management rapportering. Vidare ingår det i tjänsten att ge stöd, utbildning och skapa rapporter till globala användare. Du kommer arbeta i BI-systemet Hyperion samt i Excel.

 

Dig och din bakgrund   

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, gärna med inriktning mot systemkunskap eller finans. Det är mycket meriterande om du har erfarenhet från controller-arbete. 

I denna roll är det viktigt att du har en analytisk förmåga och är kommunikativ, driven och resultatinriktad. Du bör trivas i en internationell och föränderlig miljö.  Tjänsten ställer krav på att du behärskar Excel på avancerad nivå och att du kan uttrycka dig på engelska, både i tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande. Vi ser också att du har stort intresse eller kunskap av business intelligence system och kringliggande processer. Självklart är du både en utpräglad lagspelare och trivs med att jobba självständigt. 

 

Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. 

 

Vi på EQonomy är rekryteringsspecialister inom ekonomi och finans. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och månar om att vara en relevant arbetsgivare för dig som söker nya utmaningar inom ekonomiområdet. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö och är ett affärsområde inom Wise Professionals – rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav.

 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef Louise Grammatikas tel: 0765-259032 louise.grammatikas@wise.se

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

 

Sök rollen Senast 1 oktober, 2017

Vår rekryteringsprocess för konsulter

 1. Ansökan

  Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga CV eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

 2. Urval

  Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Alla får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

 3. Intervju

  I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

 4. Anställning

  Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

 5. Uppföljning

  Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Här ligger Konfidentiell

Aminogatan 1, Mölndal

Kontakta mig för mer information

Louise Grammatikas

Teamchef Konsultuthyrning, Göteborg

Sök rollen!

Vi behöver få in din ansökan senast 1 oktober, 2017

Sök rollen

Fler lediga jobb

Nytt

Nu söker vi fler ekonomiassistenter till vår konsultverksamhet

Vill du arbeta som ekonomiassistent? Nu söker vi fler erfarna ekonomiassistenter som vill blev en del av vår konsultverksamhet. Detta är en allmän annons där du som vill arbeta som konsult hos oss på EQonomy/Wise Professionals kan anmäla ditt intresse för våra kommande uppdrag i Skåneregionen.

Malmö Sista ansökningsdag: 8 oktober, 2017

Läs mer & ansök

Nytt

Finance Manager

Är du Finansiell Controller med erfarenhet av personalansvar och vill bli en del av ett bolag där det finns goda möjligheter till internationell karriär? Då kanske tjänsten som Finance Manager kan vara ett rätt nästa kliv för dig.

Göteborg Sista ansökningsdag: 18 oktober, 2017

Läs mer & ansök