Senior Redovisningsspecialist till Tobii AB

Är du senior i redovisning och vill fortsätta utvecklas inom hantverket? Eller är du Redovisningschef och vill lämna ledarskapet och den löpande redovisningen och i stället arbeta med redovisning som specialist inom särskilda områden samt i projektform? Alldeles oavsett har vi tjänsten för dig som vill jobba affärsnära och fortsätta utvecklas inom redovisning i ett spännande bolag som är världsledande inom eye-tracking.

Täby Sista ansökningsdag: 25 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Interim redovisningskonsult med start omgående

En av våra kunder, med kontor på Södermalm i Stockholm har precis tagit hem redovisningen från redovisningsbyrån och önskar nu ta in en interim redovisningskonsult som hjälper dem att sätta rutinerna och processerna på plats. Denna konsult får gärna börja så snart som möjligt. Arbetet får med fördel skötas på kontoret men kan också ske ca två dagar i veckan från hemmakontoret. Omfattningen är heltid och uppdraget förväntas pågå tom den 31 januari.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 oktober, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Business Controller till Tobii Dynavox

Är du den som förklarar siffror för kollegor så att andra kan ta rätt affärsbeslut? Är du intresserad av affären och vill jobba med en produkt som gör skillnad ? Vill du bidra med din analys och ekonomiska kunskap till organisationen? Är du dessutom systemintresserad och grym på Excel? Då kanske rollen som Business Controller är något för dig!

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Interim Redovisningschef till internationellt produktionsbolag

Vi hjälper just nu en av våra kunder att rekrytera deras nya Head of Finance. Under rekryteringstiden önskar de anlita dig som är interim Redovisningschef med start så snart som möjligt i minst sex månader. Vår kund är ett internationellt produktionsbolag som omsätter närmare 1,5 miljard SEK. Du rapporterar till bolagets CFO.

Stockholm Sista ansökningsdag: 25 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Junior redovisningsekonom

Till en av våra kunder i Stockholm city söker vi dig som vill arbeta i en organisation med ett högre syfte samtidigt som du får arbeta mångsidigt med ekonomi och administration i rollen som junior redovisningsekonom. Vår kund är en ideell organisation som brinner för barn.

Stockholm Sista ansökningsdag: 2 oktober, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Group Financial Controller till HiQ

Har du erfarenhet av kvalificerade redovisningsfrågor och konsolidering? Har du arbetat med K3-regelverket och IFRS? Motiveras du av att kunna påverka, utveckla och förbättra? Framgångsrika konsultbolaget HiQ växer och söker en Group Financial Controller. Läs mer i annonsen och ansök!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök

Head of Finance Sweden/Ekonomichef Sverige

Vill du vara en del av framgångsrika Cibes? Vår nuvarande Head of Finance (Ekonomichef Sverige) går vidare till annan tjänst internt och vi söker nu dig som vill leda och ansvara för det löpande arbetet på vår ekonomiavdelning som hanterar de svenska bolagen. Välkommen att läsa mer nedan och ansöka!

Stockholm Sista ansökningsdag: 29 september, 2021 Tipsa en vän

Läs mer & ansök