EQonomy pod

I vår EQonomy-pod delar med oss av både erfarenheter och kunskap inom området ekonomi och rekrytering. Vi blandar relevanta och aktuella ämnen, både mjuka och mer faktabaserade. Dessutom tipsar vi om intressanta uppdrag som är rykande heta!

Vi vänder oss till dig som arbetar med eller vill arbeta med ekonomi, som ledare, anställd eller konsult. Vi ser fram emot att ge våra lyssnare både inspiration och vägledning och vi värderar din input.

Avsnitt 2 – de gömda intäkterna (moms)

I detta avsnitt kommer vi att diskutera de gömda intäkterna, med fokus på de som har att göra med moms. Hur hittar man dem när de redan existerar och hur kan du vara proaktiv så dessa inte uppkommer?  Med oss som gäster har vi Camilla Engström och Christina Ericsson från CLC som arbetar med transaktionsanalys. Du kommer att få konkreta tips och råd som du kan tillämpa i vardagen.

Vi kommer även att ta upp aktuella förändringar inom detta område och tipsa om intressanta uppdrag inom ekonomi och finans!

Avsnitt 1 – hantera perioder med högtryck

I detta avsnitt kommer vi att diskutera och ge er råd och rön för hur vi kan säkerställa både kvalitet på leveransen och hållbarheten hos vår personal ute på ekonomiavdelningarna under perioder med högtryck. Vad kan du som ledare, anställd eller konsult göra för att lyfta verksamheten, dig själv och dina medarbetare och skapa en långsiktig sund arbetsmiljö?

Vi ger även användbara tips om vad som händer inom ekonomiområdet och tipsar om intressanta uppdrag och rekryteringar inom ekonomi och finans!

Du hittar Lönepodden där du hittar andra poddar

Lyssna via iTunes

Lyssna via acast