Projektekonom till SKL International

Appointed

Stockholm Rekrytering

Vill du känna stolthet över din arbetsgivare och arbeta i en internationell och föränderlig miljö? Vill du arbeta med spännande projekt för internationellt utvecklingsarbete? Då är rollen som projektekonom hos SKL International något för dig! Varmt välkommen med din ansökan!

These are some of the benefits the employer offers

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Om rollen
SKL International går igenom en stark tillväxtfas och söker nu ytterligare expertis till teamet. I rollen som projektekonom blir du en del av ekonomifunktionen som består av 9 personer samt del av ett projektteam. Du kommer ha ett nära samarbeta med controllers och projektledare. Du blir placerad på deras huvudkontor på Södermalm i Stockholm. I rollen ansvarar du för:

  • Kontroll av faktura och underlag, kontering, kontakt med leverantörer samt redovisning av förskott
  • Stödfunktion till projektledare i redovisningstekniska frågor och budgetrelaterade frågor
  • Framtagning av underlag till fakturering och revision samt kontroll av framtagna underlag
  • Delaktig i att utveckla rutiner och processer

Vem söker vi?
Nu söker vi dig som har högskoleutbildning eller motsvarande och något års erfarenhet av ekonomiarbete. Då det är en internationell miljö är det viktigt att du talar och skriver engelska obehindrat samt har goda kunskaper i svenska. Har du ytterligare språkkunskaper är det meriterande. Då rollen innebär många kontaktytor är det viktigt att du har en kommunikativ samt relationsbyggande förmåga. Du är en skicklig användare av Excel och har du erfarenhet av att arbeta med projekt är det meriterande.

Som person är du initiativtagande, lösningsorienterad och då SKL International är i en stark utvecklingsfas ser vi att du trivs i en föränderlig miljö. Du har ett positivt förhållningssätt och ett naturligt driv.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar SKL International med Wise Professionals/EQonomy. Rollen är en projektanställning på två år med möjlighet till förlängning. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Elin Allskog på elin.allskog@eqonomy.se eller Jenna Hemberg på jenna.hemberg@eqonomy.se. Annonsen kommer att ligga ute till och med 2018-08-12 och på grund av semestertider kommer vi påbörja urvalet först i början av augusti. Vi ser fram emot att få din ansökan via hemsidan. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Om SKL InternationalSKL International är Sveriges Kommuner och Landstings (SKL) organisation för internationellt utvecklingsarbete. På uppdrag av framförallt Sida arbetar vi med stöd till utveckling av demokrati och förbättrad samhällsservice i olika delar av världen. I vårt arbete är SKL och SKL:s medlemmar, Sveriges kommuner, landsting och regioner en viktig kunskapskälla. På huvudkontoret i Stockholm är vi ca 30 personer och nästan dubbelt så många kontrakterade på heltid i våra projekt utomlands. Mer information om vad vi gör och var, finns på www.sklinternational.se. Nu växer vår verksamhet och vi söker därför en skarp och engagerad projektekonom som kan hjälpa oss i arbetet med spännande projekt runtom i världen.

Here is SKL International AB

Hornsgatan 15, Stockholm

More filled positions

Appointed

Administrativ chef med redovisningsansvar

Vill du arbeta som administrativ chef i en bred roll där du får leda ett engagerat team och samtidigt arbeta operativt med redovisning? Hos SULF får du möjlighet att arbeta i en miljö med kompetenta och härliga kollegor i en organisation som påverkar utformningen av högre utbildning, nu och i framtiden!

Stockholm Share with a friend

Read more