Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Senior Redovisningsekonom till Claremont

Trivs du i en ambitiös och inbjudande miljö där du får möjlighet att utnyttja din kunskap inom redovisning samt utvecklas med bolaget? Då kan rollen som Senior Redovisningsekonom på entreprenörsdrivna Claremont vara din nästa utmaning!

ErbjudandeClaremont är ett Management och IT-konsultbolag i stark tillväxt. På deras kontor möts du av en social och familjär kultur där man värderar sin personal högt. Lokalerna precis intill Stureplan erbjuder både havsutsikt och fräscha, ljusa arbetsytor. Här arbetar du i en entreprenöriell miljö med högt i tak.

Claremont engagerar sig även i samhällsfrågor såsom Alzheimerfonden, Barncancerfonden samt ett tvåårsprojekt i Indien som avslutades under året. Se gärna en film om detta längst ned i annonsen! Mer om Claremont hittar du på deras hemsida www.claremont.se

RollenI rollen har du ett helhetsansvar för ett antal bolag inom koncernen. Det innebär att du äger hela ekonomiflödet för dina bolag såsom fakturahantering, beräkning av rörliga ersättningar, bokföring, bokslut, analyser, rapportering och årsredovisning. I den här rollen blir en del av ett team om 8 personer i en stabil och strukturerad miljö. Du kommer också bidra och samarbeta tätt inom teamet för att driva utveckling och leverera service i världsklass till dina kollegor!

Vem söker vi?Vi söker dig som har flerårig erfarenhet från arbete med redovisning och det är meriterande om du har arbetat som Bolagsansvarig sedan innan. Du är bokslutsjälvständig, analytisk och ansvarstagande samt mycket kvalitetsmedveten. Du är en van användare av Excel och har generellt goda systemkunskaper. Har du arbetat i Microsoft Dynamics NAV (Navision) sedan tidigare samt har erfarenhet av tjänsteförsäljning och projektredovisning är detta meriterande.

Som person är du driven, ambitiös och nyfiken, men samtidigt trygg och stabil. Du är social och utåtriktad och trivs i en rörlig miljö. Det är viktigt att du är en person som ser lösningar och som inte är rädd för att utmana och tänka framåt för företagets bästa. Då Claremont är ett bolag i stark tillväxt krävs det också att du ser positivt till utveckling och förändringar.

Ansökan
Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm (asa.schramm@eqonomy.se) eller kandidatansvarig Jenna Hemberg (jenna.hemberg@eqonomy.se). Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan. Varmt välkommen att söka! 

Förmåner: Friskvård, Förmånsbil, Karriärmöjligheter