Skip to content
Denna position har redan blivit tillsatt

Business Controller med en passion för Excel till ExOpen

Är du en lösningsorienterad och kommunikativ Business Controller med ett stort IT-intresse? Har du avancerade kunskaper i Excel och dessutom förståelse för databaser? Nu söker vi dig som vill arbeta på en innovativ arbetsplats med höga ambitioner!

Är du en lösningsorienterad och kommunikativ Business Controller med ett stort IT-intresse? Har du avancerade kunskaper i Excel och dessutom förståelse för databaser? Nu söker vi dig som vill arbeta på en innovativ arbetsplats med höga ambitioner!

ExOpen erbjuder en produktportfölj som täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens krav på processer och beslutsstöd. Genom ExOpens lösningar kan företag i realtid ta fram relevant kunskap från sina affärskritiska system. I denna roll rapporterar du direkt till Affärschefen och är en del av ett team av 6 konsulter. ExOpen sitter i inbjudande och ljusa lokaler på Kungsholmen.

Om rollen

Som anställd konsult på ExOpens arbetar du med kunders databaser och skräddarsyr och bygger budget-, forecast- och rapportlösningar utifrån varje enskild kunds behov och önskemål. ExOpens kunder är oftast Business Controllers och Ekonomichefer varför det är viktigt att du kan förstå deras verksamhet och utmaningar.

Tjänsten passar dig som kan allt och lite till vad gäller Excel, har ett genuint intresse för IT, har en tydlig ekonomisk bakgrund och är konsultativ och socialt utåtriktad.

Vem är du?

Du är troligen utbildad ekonom och har minst ett par års erfarenhet av att arbeta som Business Controller, projektledare eller konsult. Vi utgår därmed från att du har egen erfarenhet av att arbeta med prognos och budgetprocesser, nyckeltal och andra beslutsstöd. Det är även meriterande om du har förståelse för databaser och SQL-programmering. Då ExOpen har många kunder inom byggbranschen är det meriterande om du tidigare i en roll som Business Controller eller projektledare jobbat inom denna bransch.

Vi letar efter dig som vill kombinera ekonomi med IT, som är analytiskt, har siffersinne, social förmåga och kan vara en inlyssnande och rådgivande partner till våra kunder. Du är en problemlösare som tycker om att vara ute hos kund samtidigt som du också stimuleras av att kunna ”grotta ner dig” i Excel hemma på kontoret.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar ExOpen med EQonomy/Wise Professionals. Önskar du mer information kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Schramm på 070-775 95 40. Vi ser fram emot att få din ansökan via eqonomy.se så snart som möjligt. Intervjuer kommer att ske löpande varför det är bäst att inte dröja med din ansökan! Varmt välkommen att söka!

Om ExOpen

ExOpen är ett företag som i över 20 år har hjälpt andra företag med budget och beslutstöd. De täcker allt från det lilla företagets rapportbehov till den stora koncernens processer och beslutstödskrav. Man har idag över 400 kunder på den svenska marknaden, omsätter ca 45 MSEK och har i dagsläget 35 anställda.

För mer information om ExOpen, gå in på www.exopen.se